Kolarov: Nismo zaslužili više navijača!

Fudbal

Autor:

Kolarov kaže da reprezentacija dobrim partijama u kvalifikacijama treba da vrati publiku na stadion

Aleksandar Kolarov, publika, loša poseta, povratak, reprezentacija Srbije, fudba

Bolje da zviždi Prazan, nego pun stadion

I to im je mnogo!
Sablasno prazne tribine stadiona Crvene zvezde na prijateljskom meču reprezentacija Srbije i Irske pokazale su da je narod izgubio veru u srpski fudbal, a Aleksandar Kolarov smatra da on i njegovi saigrači u narednim kvalifikacijama treba da ih ubede kako su u zabludi.

- Očekivao sam više navijača, ali moramo da budemo srećni zbog toga koliko ih je bilo na Marakani. To smo i zaslužili, a za veći broj moraćemo da se potrudimo sami, svojim igrama. Bolje je i 5.000 na tribinama, pa da učestvuju navijanjem u svakoj našoj dobroj akciji, nego da ih je 30.000, pa da nam zvižde. Ovi koji su došli zaista veruju u mladu ekipu - rekao je Kolarov.

(D. P.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (3)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Željko

  Željko

  Neka i dalje igraju u Beogradu pa ce ih do kraja gledati novinari i njihove porodice. Šta je sa Novim Sadom, Nišem, Kragujevcom, kao da samo Beograd ima stadion u Srbiji.

  2 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Miki

  Miki

  A Jel? Zigic, Pantelic, Stankovic itd. su veoma Mladi..ssSvaki Put se mora novi Selektor traziti, zato sto mi nemamo Strplenje sa timom.. Svaki Put zbog Toga se mora ponovo Zaigrati Tim. Svaki Put Tim mora da nauci Sistem Selektora. Jel trebam jos da izbrojim?ssSta bre ocekujete vi? Da igramo kao Nemacka, Spanija? Taj Tim trenira istim Selektorom v ... više ec Godinama, i gde su danas? A gde su tada Bili? Takodje da nemamo ni malo isti Kvalitet i Mentalitet kao oni.ssSTRPI TE SE MALO BRE!!! Pola Nemacke je iz Bajerna, Dortmunda. Pola Spanije je iz Madrida i Barse. A Kod nas?ssMoje Poverenje nas Selektora jos uvek zasluzuje. A i red bi bio, da i od ostalih dobije isto.

  -1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Od nacionalizma nema dobrog života, a oni koji još uvek imaju takve snove neka ih usmere ka radnim mestima Maja Gojković predsednica Skupštine srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!