KOLEGIJALNO: Grčki pop pevač podržao Sašu Kovačevića
Foto: Fejsbuk

Sviđa mu se rad našeg pevača

KOLEGIJALNO: Grčki pop pevač podržao Sašu Kovačevića

Stars -
Popularni grčki pevač Mihalis Hadzijanis je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici objavio Sašinu verziju pesme

Pesma "Branim" koju je Saša Kovačević objavio pre samo dve nedelje na Jutjub kanalu pregledana je više od 1.300.000 puta, a pohvale su pristigle i od slavnog grčkog pevača.

Naime, našoj pop zvezdi podršku je pružio i autor ove kompozicije, popularni grčki pevač Mihalis Hadzijanis koji je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici objavio Sašinu verziju pesme, a uz nju napisao da je izvedena na malo drugačiji način.

Pop zvezda Mihalis Hadzijanis, jedan od najpopularnijih mladih pevača iz Grčke.Rođen u Nikoziji, na Kipru. Diplomirao je na Muzičkoj Akademiji Kipra (odeljenje Royal College of London) na tri odseka - klasična gitara, klavir i teoretski odsek. Prvi zapaženi javni nastup imao je u svojoj 14. godini na televizijskom takmičenju Afetiries na kome je osvojio prvu nagradu među 1000 prijavljenih kandidata.

Od 2000. do sada, Hadzijanis je osvojio preko 30 priznanja za svoju muziku što ga čini jednim od najuspešnijih izvođača Grčke u protekloj deceniji. 1998. godine predstavljao je Kipar na izboru za pesmu Evrovizije.

Objavio je i internacionalni album na engleskom jeziku, a našao se i na čuvenoj Forbes listi među samim vrhom najuticajnijnijih slavnih ličnosti u Grčkoj. Nije oženjen i živi sa verenicom sa kojom planira žajednicki život, piše Story.rs

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track