Koliko si ih imala dosad?

Nesigurni muškarci imaju potrebu da znaju broj bivših partnera svoje devojke

Koliko si ih imala dosad?

Život -
Stručnjaci kažu da muškarci koji su nesigurni u sebe i imaju manjak iskustva insistiraju na toj informaciji, zbog koje nekad i prekinu vezu

Koliko si muškaraca imala pre mene? Više od pet, manje od deset? Jesi li sa svima spavala? Mislim da je to veliki broj, s obzirom na to koliko imaš godina!Ovo su samo neka od pitanja koja većina muškaraca postavlja svojim partnerkama. To obično rade na početku veze, posle vođenja ljubavi. Mnoge devojke ne znaju kako tad da reaguju. U krajnjem slučaju, zašto je to bitno bilo kome? To je njihov život! I samo njihov!Marijo Kržić, hipnotizer, kaže za Dr Kurir da muškarac, plašeći se da će biti upoređivan, taj strah ispoljava kroz pitanje “sa koliko si ih spavala do sada” i neretko će se dogoditi da muškarac odustane od seksa ili čak i veze ako mu se učini da će njena prethodna iskustva uticati na to da on bude “loše ocenjen”.- Kad se ovo odnosi na “performanse”, mnogi muškarci će se ipak potruditi da se pokažu boljim i veštijim od njenih prethodnih partnera. Ponekad će je pitati za prethodna iskustva tek nakon što bude “odlično ocenjen”, jer će mu to hraniti ego - kaže Kržić i dodaje da su ovakva pitanja tipična za mlade i neiskusne muškarce.- Tačnije, za one koji nemaju mnogo iskustva s devojkama ili su retko imali priliku da razvijaju svoje “seksualne veštine”. Međutim, i muškarci koji su mnogo sigurniji u sebe tražiće manje iskusnu devojku ukoliko nisu zadovoljni veličinom svoje “muškosti”. U svakom slučaju, osnovni razlozi ovakvih pitanja su prvenstveno nesigurnost i strah od upoređivanja. Treba napomenuti da razlog može biti i pritajena ljubomora, jer dešava se da muškarac bude ljubomoran čak i na njene prethodne veze i ljubavnike - objašnjava on.Muškarci koji ne postavljaju ovakva i slična pitanja sigurniji su u sebe, ali to ne znači da im nije stalo do svoje devojke.- Iskreno su zainteresovani za svoju partnerku, vole je i poštuju, pa se najčešće neće posebno raspitivati za njenu prošlost, osim ukoliko obostrano ne razmenjuju prethodna iskustva. Takvima nije bitno kako će biti ocenjeni, već im je isključivo važno da zadovolje osobu koju vole i sa kojom bi sve da podele - zaključuje Kržić.

Kako s nevinom devojkomMarijo objašnjava kako se muškarci odnose prema devojkama koje nemaju prethodna seksualna iskustva.- Oni muškarci koji su manje sigurni ili uplašeni biće veoma zainteresovani za devojku sa malo ili nimalo seksualnog iskustva, dok, s druge strane, oni koji bi da zasene uglavnom nisu zainteresovani za nevine devojke. Za njih je to samo “mučenje” i pre svega uzaludan trud, zato što ona nema prethodna iskustva naspram kojih će ih oceniti visokom ocenom - navodi on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track