Komšija mi je godinu dana silovao ćerku!

Horor u Molu

Komšija mi je godinu dana silovao ćerku!

Crna Hronika -
R. U. (17) napastvovao trinaestogodišnju devojčicu. Lekari utvrdili da je dete u četvrtom mesecu trudnoće
MOL - Užas!
- Kad su me iz škole pozvali da dođem, ni na kraj pameti mi nije bilo da će mi reći da je moja trinaestogodišnja ćerka u četvrtom mesecu trudnoće i da ju je duže od godinu dana, u našoj kući, silovao komšija R. U. (17)! Otad ne znam gde mi je glava! Da sam bar mogao da pretpostavim šta se dešavalo pod mojim krovom dok smo sin M. K. (16) i ja odsutni...
Ovako je priču za Kurir započeo I. K. (65) iz Mola, otac silovane devojčice. On dodaje da se monstrum nije libio da do devojčice dođe čak i kroz rupu na krovu trošne kućice!
- Koristio je svaki pogodan trenutak kad sin i ja nismo bili kod kuće. Na silu bi je terao da s njim legne u krevet, pretio joj da će je prebiti nasmrt ako nešto zucne! Jadnica je ćutala i trpela - u dahu priča nesrećni otac.
Da se s devojčicom nešto čudno dešava, prve su primetile učiteljice. Odmah su obavestile Vesnu Civrić, iz Udruženja građana „Duga“.
- Uočila sam da se devojčica čudno ponaša, ali sam prvo mislila da je takva zbog toga što joj je pre dve godine umrla majka. Ipak, odvela sam je na ginekološki pregled i tada sam saznala da je u četvrtom mesecu trudnoće, a ona mi se poverila da je duže od godinu dana bila silovana - kaže Civrićeva.

Silovatelju pritvorZbog sumnje da je silovao trinaestogodišnju devojčicu, sudija je R. U. odredio pritvor u trajanju do 30 dana. Devojčicu su pregledali lekari Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine.

- Nakon konsultacija s kolegama iz Beograda dogovoreno je da se iduće nedelje u toj ustanovi obavi prekid trudnoće do koje je došlo zbog silovanja - navodi Civrićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track