KONCERT GODINE: Smak u Kombank areni 29. decembra

KONCERT GODINE: Smak u Kombank areni 29. decembra

Stil -
Sviraće u najslavnijoj postavi iz 70-tih - Radomir Mihajlović Točak, Boris Aranđelović, Zoran Milanović i Slobodan Stojanović Kepa

BEOGRAD - Rok grupa Smak nastupiće 29. decembra u Kombank areni.Smak će svirati u najslavnijoj postavi iz 70-tih - Radomir Mihajlović Točak (gitara), Boris Aranđelović (vokal), Zoran Milanović (bas) i Slobodan Stojanović Kepa (bubnjevi).

U toku su razgovori o tome ko će svirati klavijature, a postoji i mogućnost da gostuju muzičari koji su prošli kroz kasnije faze Smaka, navodi se u saopštenju organizatora koncerta Mjuzik star prodakšna.

Koncert će početi u 20.30 sati, a karte će se u prodaji od ponedeljaka, po cenama od 1.500 dinara (parter), 2.200 dinara (nivo 200 prve kategorije), 1.800 dinara (nivo 200 druge kategorije) i 1.200 dinara (nivo 400).

Organizatori obećavaju da će ovo biti koncert godine, uz napomenu da će legendarna grupa svirati hitove kao što su "Ulazak u harem", "Crna dama" i ostale numere koje su od ""Smaka"" napravile mit, a da će produkcija biti na vrhunskom nivou.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track