KONCERT ZA PAMĆENJE: Vlado Georgiev oduvao svećice sa više od 25.000 ljudi
Foto: Damir Dervišagić

Duplo slavlje

KONCERT ZA PAMĆENJE: Vlado Georgiev oduvao svećice sa više od 25.000 ljudi

Stars -
Crnogorski pevač proslavio 38. rođendan tročasovnim nastupom u prepunoj Kombank areni
1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Vlado Georgiev u petak je održao koncert u beogradskoj Kombank areni, a ujedno je proslavio i svoj 38. rođendan. Crnogorski pevač je pred više od 25.000 ljudi, koji su mu na sav glas čestitali divan dan, pevao puna tri sata pesme sa svojih albuma.

Nataša Ninković
Nataša Ninković

Bina na srediniNa početku večeri Barba se poklonio publici i prisetio se onih zbog kojih će i večeras na istom mestu, po drugi put, održati humanitarni koncert - stanovništva ugroženog u poplavama.- Hvala što ste došli. Svi znamo kroz šta su mnogi ljudi prošli u prethodnom periodu i zbog čega je ovaj koncert bio odložen. Ono što je dobro je to da naša energija može da pomogne i prizove nešto pozitivno jer smo negativnih stvari imali previše. Pesmom ćemo probati da promenimo neke stvari.

Aleksandar Timofejev
Aleksandar Timofejev

Georgiev je spektakl nastavio pesmama „Živim sad“, „Put do srca tvog“, „Zbogom ljubavi“, „ Iskreno“, „Do svitanja“ i drugim. S obzirom na to da je bina bila postavljena na sredini partera, publika je imala idealan pogled na savremenu rasvetu, kao i na pevača, koji se istovremeno kretao ka sve četiri strane hale. Međutim, njegov glas nije se dobro čuo tokom prve dve pesme.

Sloboda Mićalović
Sloboda Mićalović

Mnoštvo gostijuGeorgievu su se na bini pridružili i gosti Saša Kovačević, Željko Vasić, Dado Glišić, Igor Lazić Nigor i Bojan Marović. Spektakl su iz VIP loža posmatrali Oliver Dulić, Mirka i Vujadin Savić, Jelena Tomašević, Đorđe Đoković i drugi.Vlado je ovaj koncert trebalo da održi 16. maja, ali ga je otkazao samo dva sata pred početak pošto je proglašena vanredna situacija zbog katastrofalnih poplava.

Jelena Tomašević
Jelena Tomašević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track