KONTRAGRUPA NA FEJSBUKU: Najlepši dečki zagrebačkih škola!

Aduti Balkana

KONTRAGRUPA NA FEJSBUKU: Najlepši dečki zagrebačkih škola!

Društvo -
Administratori stranice, zabrinuti zbog onoga što se dogodilo kolegama iz druge grupe poručili da će obrisati sve koji se budu žalili

Fejsbuk manija!Na društvenoj mreži poslednjih dana prisutna je inflacija grupa na kojima se objavljuju slike tinejdžera. Posle pedofilske grupe "Najveće drolje osnovnih i srednjih škola", koja je podigla prašinu u regionu, pojavila se grupa iz Hrvatske pod nazivom "Najljepši dečki zagrebačkih škola", odnosno kontragrupa!Za kratko vreme skupila je oko 10.000 članova, uglavnom devojaka. Razlog je jednostavan - na zidu se obajvljuju fotografije muškaraca. Posle gužve pedofilske stranice, administratori grupe "Dečki" večeras su se obratili javnosti.

- Ukoliko vam se nešto ne sviđa na stranici javite se u inbox da to uklonimo. I svi ružni komentari će biti izbrisani. Ne želimo da se niko od vas oseća ugroženim ili tako nešto jer stvarno ne ismejavamo nikog ni ništa već objavljujemo nama zgodnije dečke koje pošaljet - poručuju.

Administratori navode da oni samo određuju slike koje će biti objavljene na zidu, dok, pozivaju članove da svoje slike šalju u inboks. - Šaljite nam slike vama najljepših dečkiju a mi ćemo ih objaviti - piše u opisu stranice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track