KRAJ VELIKE ROMANSE: Razvode se Vlado Kalember i Ana Rucner!
Foto: Kurir Arhiva

Ponovo slobodan

KRAJ VELIKE ROMANSE: Razvode se Vlado Kalember i Ana Rucner!

Stars -
Na razvodu je navodno insistirao Vlado Kalember, dok je njegova znatno mlađa supruga Ana ipak želela da pokušada spase brak

Hrvatski pevač Vlado Kalember i njegova supruga volončelista Ana Rucner se razvode. Višegodišnja nagađanja kako brak poznatog para više ne funkcioniše su istinita jer su Ana i Vlado službeno pokrenuli brakorazvodnu parnicu u Zagrebu i ove nedelje bi trebalo da bude održano drugo i verovatno poslednje ročište.

Poznati par se sporazumno razvodi i dogovorili su se još pre nekoliko nedelja da će njihov sin Darian i živeti sa majkom, dok će Vlado plaćati alimentaciju.

Na razvodu je navodno insistirao Vlado Kalember, dok je njegova znatno mlađa supruga Ana ipak želela da pokušada spase brak.

"Nemam komentar. Ne pada mi na pamet da pričam o svom privatnom životu", jedino je što je Kalember rekao o svom razvodu.

Kuloari već odavno šuškaju o porodičnim nesporazumima, da je na naplatu ipak stigla razlika od trideset godina, da su prošlo leto proveli odvojeno...

Ana je čak dovođena i u vezu sa Nikom Bulićem, koji je bio predsednik Hrvatske turističke zajednice.

"Već dve godine slušam tračeve da mi je Niko Bulić ljubavnik. Kada sam to prvi put čula, sela sam s Vladom i rekla mu šta se događa. Na što mi je on odgovorio: "A što si očekivala? On je muškarac, a ti si mlada žena". S tim živim već dve godine, nije mi neugodno, ali to je totalna glupost", izjavila je Ana Rucner u jednom intervjuu.

Vlado Kalember sve do 2006. godine slovio je među kolegama, porodicom i javnosti kao večiti neženja. Par se u strogoj tajnosti venčao godinu dana pošto su se upoznali na rođendanskoj zabavi splitskog tajkuna Željka Keruma.

Ana je šest meseci pre saznala da je trudna, nekoliko dana pre Božića. A za svoje venčanje iz snova, mlada je zablistala u zlatnoj haljinici do koljena i s buketićem cveća, dok je Vlado za svoj dan obukao crne pantalone i tamnoplavi sako. Ceremonija je bila gotova posle 15 minuta.

Sreći para nije bilo kraja kada im se rodio Darian, danas osmogodišnji dečak koji je prošle godine krenuo u osnovnu školu."Obožava da pliva i roni, ide na džudo i karate. Već prvi dan škole znao je pisati i sabirati", rekla je ponosana mama.

http://www.youtube.com/watch?v=Csjw2f-MDCY

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track