Kraljica silikona izmislila da je povređena u saobraćajki!

Prevaren: Nenad Nedeljković optužuje Tijanu Đuričić

Kraljica silikona izmislila da je povređena u saobraćajki!

Stars -
Ogorčen: Stigao mi je SMS s njenog broja da je povređena i da joj je potrebna nulta pozitivna krvna grupa. Uspaničio sam se. Obišli smo sve policijske stanice i bolnice i nigde nije bila prijavljena

Ceo grad digla na noge.Nenad Nedeljković preksinoć je mnoge uspaničio kada je na Fejsbuk profilu silikonke Tijane Đuričić napisao da je ona imala tešku saobraćajnu nesreću. Njeni brojni prijatelji pokušavali su da saznaju šta se desilo i s nestrpljenjem iščekivali informaciju više, ali dalje od obaveštenja od toga da se dogodio udes nisu dobili. Dva dana kasnije Nenad, koji je prvi pomoćnik Kristijana Golubovića, tvrdi da je kraljica silikona celu priču izmislila samo iz jednog razloga - da bi zataškala priču da se bavi prostitucijom, zbog čega je prošle nedelje bila u policiji na informativnom razgovoru.Izbrisao je iz života- Stigla mi je poruka sa njenog broja da je doživela tešku saobraćajnu nesreću, da je povređena i da joj je potrebna nulta pozitivna krva grupa. Uspaničio sam se, javio sam nekim prijateljima i odmah vest okačio na njen Fejsbuk. Nisam ni slutio šta se zapravo dešava. Jurili smo po celom gradu i tražili je. Obišli smo sve policijske stanice i bolnice i nigde nije bila prijavljena. Zvao sam je bezbroj puta na mobilni, bila je nedostupna. Počeo sam da sumnjam da je sve to izmislila - otkriva Tijanin drug i dodaje da je, nakon što je obišao ceo Beograd, otišao i do njenog stana.

Ljut...Nenad Nedeljković
Ljut...Nenad Nedeljković

- Sa drugarima sam bio ispred njenih vrata. Čuo sam muziku. Virio sam kroz ključaonicu i prozor i video je unutra. Zvonio sam, ali ona nije želela da mi otvori jer se pravila da nije tu. Tog trenutka otpisao sam je iz svog života. Shvatio sam da je sve to planski uradila kako bi izazvala medijsku pažnju i oprala se od priča o prostituciji. Što se toga tiče, bolje je da ja ne progovaram - ljutito kaže Nenad.Bolestan umOn tvrdi da mu je sutradan stigla poruka od Tijane da su joj ukrali telefon i da je iznenađena pričama da je doživela nesreću.- Stigla mi je poruka od nje, ali ništa joj nisam odgovorio. Ubeđen sam da je sve to izmislila, a ne zna da je napravila ogroman problem i antireklamu. To samo bolesnom umu može da padne na pamet. Mrtva je za mene - kaže na kraju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja