KREATIVNOST: Pogledajte kako se češki teniseri bore sa džet-legom

Dejvis kup

KREATIVNOST: Pogledajte kako se češki teniseri bore sa džet-legom

Tenis -
Češki teniseri Radek Štepanek i Jirži Veseli smislili su kreativan način kako da pobede vremensku razliku pred duel četvrtfinala Dejvis kupa sa Japanom

TOKIO – Teniska reprezentacjia Češke vodi protiv Japana 2:0, u četvrtfinalu Svetske grupe Dejvis kupa. Česi vode zahvaljujući pobedama Radeka Štepaneka i Lukaša Rosola u uvodnim singl mečevima. Štepanek je u prvom meču savladao Tacumu Itoa sa 6:7 (5:7), 7:6 (7:5), 6:1, 7:5, da bi zatim Rosol u pet setova bio bolji od Taro Danijela - 6:4, 6:4, 3:6, 4:6, 6:2. Aktuelni šampioni Dejvis kupa u Tokiju ne mogu da računaju na svog najboljeg igrača Tomaša Berdiha, a posle naporne turneje po SAD Česi su se u "Zemlji izlazećeg sunca" suočili i sa džet-legom. Međutim, iskusni Štepanek je pronašao veoma kreativno rešenje za problem sa vremenskom razlikom.

Štepanek i Jirži Veseli smislili su kako da uz pomoć šibica drže oči otvorene i to su podelili sa navijačima na Tviteru. "Češki način za borbu sa džet legom. Kako vam se čini", napisao je Štepanek ispod fotografije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track