KRISTINA BESNA NA ŽELJKA: Pokušao si da diskredituješ moj talenat!

Rat preko društvenih mreža

KRISTINA BESNA NA ŽELJKA: Pokušao si da diskredituješ moj talenat!

Pop kultura -
Uspeh se ne meri samo brojevima. U supotnom bi mnogi manje talentovani od tebe ili mene bili kredibilnije sudije i mentori u X factor Adri

Kristina Kovač i Željko Joksimović, članovi žirija najpopularnijeg muzičkog šoua X Factor, nastavili su rat preko druđštvenih mreža.

Kristina je, naime, podržala takmičara Daniela Kajmakoskog, kome je mentor upravo Željko Joksimović i poručila kolegi da će ga kritikovati ako ne bude dobro pazio na Makedonca. Joksimović je veoma burno reagovao i odmah preko svoje Fejsbuk stranice odgovorio koleginici da gleda svoja posla.

Daniel Kajmakoski
Daniel Kajmakoski

"Ja mogu da poželim Danielu i svim kandidatima u mojoj grupi, karijeru sličnu mojoj ili bilo koje osobe sa kojom sam radio, a Kristini Kovač, da gleda svoja posla i svoju grupu takmičara, kako se ne bi desilo da im karijere traju toliko dugo koliko karijera grupe "Peti element",napisao je Željko, a odmah je reagovala i Kristina.

"Dragi Željko,moram priznati da sam neprijatno iznenađena tonom tvog "saopštenja". Obraćajući se tvom kandidatu, kao jednom od mojih favorita, još jednom sam, a u širom sveta prepoznatljivom duhu "X faktor" komunikacije, kroz benigno kolegijalno peckanje naglasila već odavno svima poznatu različitost naših ukusa, pristupa muzici i sistema vrednosti.

Ti si, sa druge strane, u prepoznatljivom duhu srpskih tabloida, pokušao da diskredituješ moj talenat, znanje i profesionalni kredibilitet. Znaš, uspeh se ne meri samo brojevima. U supotnom bi mnogi manje talentovani od tebe ili mene bili kredibilnije sudije i mentori u X factor Adria.

Mera uspeha je i hrabrost da se iskreno boriš za ono u šta veruješ. Uspeh je i istrajnost da, uprkos svemu, ostaneš dosledan sebi, svoj i drugačiji. I svaki pokušaj da menjaš stvari na bolje, makar bio i neuspešan, uspeh je. To je sistem vrednosti koji zastupam i pokušaću da ga prenesem na sve ove mlade talente kojima imamo privilegiju da budemo mentori. I zaista mi je iskreno žao što ne deliš moje mišljenje.Topli pozdrav iz Srbije Kristina Kovač", piše na zvaničnoj stranici Kristine Kovač.

Podsetimo, Kristina Kovač dobila je grupu bendova; Ivan i Kiko Radenov, Roma Sijam (7 clanova), Mouse Miles (2 clana), Jana Vuković i Luka Grumić. Muški bend: Armin Malikić, Predrag Antić, Marko Balabanović, Uroš Turkulov, Nikola Stanojević. Ženski bend: Katarina Manojlović, Vanja Mišić, Lana Šojić, Teodora Sparavalo, a duet će činiti Filip Janevski Fifi i Marinela Đogani.

Željko Joksimović smatra da je njegova grupa starijih od 27 godina: Daniel Kajmakoski, Maid Hećimović, Maja Novaković, Mladen Lukić, Bojana Račić i Slavko Kalezić.

Emina Jahović je dobila da vodi grupu momaka: Lukijan Ivanović, Haris Ćato, Stefan Koković, Aleksa Perović, Miloš Bajat i Petar Jojić.Zoran Kiki Lesendrić vodiće grupu od 6 devojaka: Tamara Milanović, Aleksandra Brković, Ilma Karahmet, Hristina Vuković, Aleksandra Sekulić i Katarina Jovanović.

Kako su se pojedini takmičari snašli u sledećoj fazi takmičenja pod nazivom “kuće sudija” videćemo već u utorak u 21.15 na TV Pink.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track