KRIVIČNA PRIJAVA: Lekarka optužena za primanje mita!

Uzimala novac za ortopedska pomagala

KRIVIČNA PRIJAVA: Lekarka optužena za primanje mita!

Crna Hronika -
Prema saznanju policije, osumnjičena lekarka D.B. je u periodu od 2007.do 2012.godine primila novac u ukupnom iznosu od oko 375 hiljada dinara

UŽICE – Užička policija podnela je krivične prijave protiv lekarke opšte bolnice u Prijepolju D.B.(44) iz Prijepolja zbog primanja mita, kao i protiv više prodavaca ortpodeskih pomagala zbog postojanja osnovane sumnje da su davali mito.

Krivične prijave podinute su protiv A.V.(42) iz Užica iz STR "Orto plus", P.M.(69) iz Rače i N.L.(32) iz Kragujevca iz preduzeća "Ortopedija", J.S.(45) iz Užica iz STR "Perla" i M.C. (29) iz Beograda iz preduzeća "Ortopedija MC".

Osumnjičena D.B. je, kako je navedeno u saopštenju, u periodu od 2007.do 2012. godine svoje pacijente, kojima je ordinirajući lekar u Opštoj bolnici u Prijepolju, upućivala da ortopedska pomagala koje im je prepisivala nabavljaju u pomenutim radnjama, a zauzvrat primala novac od odgovornih lica u tim radnjama.

Prema saznanju policije, osumnjičena D.B. je u periodu od 2007.do 2012.godine primila novac u ukupnom iznosu od oko 375 hiljada dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track