KRIZA U PARTIZANU: Snađite se kako umete, nemamo za plate!
Foto: Beta

Finansijski problemi

KRIZA U PARTIZANU: Snađite se kako umete, nemamo za plate!

Fudbal -
Zaposleni u Partizanu poslednje primanje dobili za februar, duguje se i fudbalerima

Malo-malo pa neki problem!Čelnici Partizana svojski se trude da prikažu kako je situacija u Humskoj sjajna i bajna, ali od istine se ne može pobeći. Ona pre ili kasnije izađe na videlo. U ovom trenutku ona je takva da crno-beli imaju velikih finansijskih problema i da bezuspešno pokušavaju da podignu kredit kod neke banke.Zaposleni u klubu poslednji put su isplaćeni za februar, a na jučerašnjem sastanku u sportskom centru Teleoptik jasno im je predočeno da se „snađu kako znaju i umeju, jer novca nema“.Niko u klubu juče nije želeo da komentariše finansijsku situaciju, već su samo indirektno poručili da nisu tačne informacije da igrači nisu primili novac četiri meseca. Za ostala dugovanja ništa nije rečeno, pa se dolazi do zaključka da ona zaista postoje i da stvaraju veliki problem crno-belima.- Isplate ugovorenih rata igračima bile su 27. decembra prošle godine, 11. januara i 25. marta. Dakle informacije o tome kako igrači novac nisu primili četiri meseca nisu tačne - rečeno je Kuriru u Partizanu.

Bežanija bliža od Humske♦ Rukovodstvo Partizana juče je na sednici UO odlučilo da se što pre popuni mesto sportskog direktora, a kao kandidati za naslednika Ljubiše Tumbakovića pominjali su se Ivan Tomić, Albert Nađ i Gordan Petrić. Poslednji u nizu ekspresno je odbio mogućnost povratka u Humsku:- Partizanu želim sve najbolje, ali nikada ne bih napustio svoje stado, uvek sam uz njih. Pored toga, nikada se ne bih vratio u klub iz kojeg sam otišao ne slažući se s politikom ljudi koji su ga vodili, a koji se još nalaze na njegovom čelu - kaže Petrić.

Direktor Petrić, Tomić ili Nađ♦ Rukovodstvo Partizana juče je u Humskoj održalo sastanak Upravnog odbora, na kojem je, između ostalog, bilo reči o kandidatima za sportskog direktora. Po odlasku Ljubiše Tumbakovića, predsednik Dragan Đurić je rekao da se neće žuriti s izborom njegovog naslednika, pa čak u srpskom šampionu uveravaju da se nije odustalo od te ideje. Kandidati su Gordan Petrić, Ivan Tomić i Albert Nađ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track