Krkobabić zadužen za socijalnu politiku
Foto: KURIR

Krkobabić zadužen za socijalnu politiku

Politika -
Potpredsednik će biti Krkobabić i pokrivaće oblast socijalne politike u celini - da li kao ministar za socijalnu politiku ili će pokrivati resorski tu politiku

BEOGRAD - Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Jovan Krkobabić će u novoj vladi biti potpredsednik i pokrivaće oblast socijalne politike u celini, izjavio je večeras funkcioner PUPS Momo Čolaković."Potpredsednik će biti Krkobabić i pokrivaće oblast socijalne politike u celini - da li kao ministar za socijalnu politiku ili će pokrivati resorski tu politiku, to će se urediti Zakon o vladi i ministarstvima", rekao je Čolaković za RTS.

Srpska napredna stranka, koalicija SPS-PUPS-JS i Ujedinjeni regioni Srbije potpisali su juče koalicioni sporazum o formiranju parlamentarne većine i najavili za 23. jul nastavak konstitutivne sednice Skupštine Srbije, a nakon toga i sednicu na kojoj će biti izabrana nova vlada.

Posle potpisivanja sporazuma mandatar Ivica Dačić je rekao da će buduća vlada imati 15 resora i da će oni biti podeljeni po formuli osam za SNS, pet koaliciji SPS-PUPS-JS i dva URS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track