Krkobabićev unuk džipom udario devojčicu
Foto: Zorana Jeftić

Potomci moćnika ponovo glavni akteri saobraćajnih nesreća

Krkobabićev unuk džipom udario devojčicu

Politika -
Marko Krkobabić, unuk Jovana Krkobabića, terencem naleteo na trinaestogodišnju Mirjanu M., koja je, srećom, zadobila samo lakše povrede

BEOGRAD - Srećom, devojčica je zadobila lake povrede.Marko Krkobabić (21), unuk potpredsednika Vlade Srbije Jovana Krkobabića, udario je terenskim vozilom „pejtriot“ devojčicu Mirjanu M. (13) na Novom Beogradu u utorak oko 15 časova.Bila van pešačkog Prema saznanjima Kurira, devojčica je pokušala da pretrči van pešačkog prelaza Ulicu Jurija Gagarina, u blizini tržnog centra „Delta siti“, kad je Krkobabić naišao džipom vrednim oko 19.000 evra.- Krkobabić je vozio Gagarinovom u smeru ka Gandijevoj kad se devojčica odjednom pojavila ispred njega. Ona je dotrčala s leve strane džipa, koji joj je, srećom, samo zakačio ivicu stopala i izgrebao je po nozi - priča izvor Kurira.Iako je bilo očigledno da je devojčica zadobila samo lake telesne povrede, ona je ipak prebačena u dečju bolnicu u Tiršovoj ulici.- Tu su lekari takođe utvrdili da su, srećom, u pitanju samo lake povrede. Ona je imala oguljotine po nozi i malo je istegla butni mišić. Ipak, devojčica je zadržana neko vreme na opservaciji jer je bila vidno potresena. Kad se smirila, trinaestogodišnjakinja je puštena kući - rekao je naš izvor iz te ustanove.Dao izjavu policijuMarko Krkobabić je dao izjavu policiji i opisao kako je došlo do nezgode. Zasad se ne zna da li će protiv Krkobabića biti podneta prekršajna prijava sve dok policija ne utvrdi kojom se brzinom kretao.Reporteri Kurira juče su obišli stan Mirjane M. na Novom Beogradu, međutim, tamo nikog nije bilo. Kako su nam rekle komšije, devojčicina porodica ne stanuje na toj adresi već duže vreme nego stan iznajmljuje. Slično je bilo i kad smo u Ulici Goce Delčeva potražili Marka i njegovog oca Nebojšu Krkobabića.- Oni ne stanuju u tom stanu, a na spisku stanara piše da u njemu žive četiri podstanara. Ko zna gde su oni sad - rekla nam je komšinica iz zgrade u kojoj Krkobabići imaju stan. Markov deda Jovan u decembru prošle godine takođe je imao saobraćajnu nesreću, bez posledica.

Krkobabići zaćutaliJovan i Milan Krkobabić, Markov deda i stric, juče nisu odgovarali na pozive Kurira. Nebojša Krkobabić direktor je u preduzeću „Grafiko“, čiji je vlasnik Marija Krkobabić. „Grafiko“ je 2012. završio s dobitkom od 2.097.000 dinara, a nisu imali nijednog zaposlenog.

Činjenice- Stefan Karić, sin Sretena Karića, 29. aprila 2005. godine je pod uticajem alkohola vozio automobil brzinom od 148 kilometara na sat Bulevarom kralja Aleksandra u Beogradu i udario u betonski stub. Od siline udara automobil se prepolovio, a tada je teško povređena njegova saputnica Stanislava Pavlović, koja je ispala iz automobila.- Boris Matić, rođak Petra Matića, vlasnika TC „Ušće“, vozio je 5. septembra 2011. godine u Požeškoj ulici u Beogradu brzinom od oko 97 kilometara na sat i s najmanje 1,56 promila alkohola u krvi. On se zakucao u kamion „Gradske čistoće“ i tada je poginuo Redžep Arifi, a pet osoba je povređeno. Optužen je samo vozač kamiona.- Aleksandar Mitrović (20), sin vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, usmrtio je 18. jula u Ustaničkoj ulici terenskim vozilom marke BMW X6 maloletnu devojku Andreu Bojanić (17), a zatim pobegao s mesta nesreće. On se ubrzo nakon nesreće predao policiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track