KRVAVA ŠKOLA: Četiri učenika izbodena nožem u Novom Pazaru

Sevnula oštrica

KRVAVA ŠKOLA: Četiri učenika izbodena nožem u Novom Pazaru

Crna Hronika -
Tuča je izbila oko 19.20 sati kada je, po nezvaničnim informacijama, jedan napadač nakon kraće svađe izvadio nož i ubo četiri učenika treće godine

NOVI PAZAR - Četiri učenika srednje Ekonomsko-trgovinske škole u Novom Pazaru zadobila su ubodne rane nožem u tuči koja se večeras dogodila nakon nastave u blizini škole. Lokalni mediji prenose da je do tuče došlo kada je grupa učenika napala B.B. i zadala mu više udaraca u predelu tela i glave. Nakon toga B.B je izvadio nož i povredio R.Ž, Dž.S i A.B.

Tuča je izbila oko 19.20 sati kada je, po nezvaničnim informacijama, jedan napadač nakon kraće svađe izvadio nož i ubo četiri učenika treće godine.

Oni su prebačeni u novopazarski Zdravstveni centar gde im je ukazana pomoć i, kako se saznaje, životi im nisu u opasnosti, rekao je dežurni hirurg Almir Bačevac.

Bačevac je naveo da su maloletnici prevezeni na hirurško odeljenje opšte bolnice u Novom Pazaru oko 19,20 zbog povreda zadobijenih sečivom.

"Radi se o maloletnom licu Ž.R. koje je imalo povrede u predelu leve pazušne jame i povrede u predelu stomaka, radilo se o teškim telesnim povredama opasnim po život. Pacijent je hitno operisan i njegovo zdravstveno stanje je dobro i stabilno", rekao je on.

Prema njegovim rečima, drugi povređeni S.DŽ. imao je povrede u predelu prednjeg trbušnog zida i takođe je operisan i u stabilnom je stanju.

"Zatim maloletno lice M. Đ. kod koga se radi o povredama u predelu abdomena i u predelu podlaktice hitno je operisan i stanje je dobro, i na kraju je prevezeno lice P.A, 16.godina zbog povrede sečivom u predelu leve butine", naveo je Bačevac.

Kako je ranije izjavio šef odeljenja za analitiku i informacije u novopazarskoj Policijskoj upravi Izet Jusufović, tri dečaka zadobila su teške, a jedan lakše telesne povrede od uboda nožem. U tuči je učestvovalo više učenika Ekonomsko-trgovinske škole.

http://www.youtube.com/watch?v=aTYKmZA5PT4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track