KURIR OTKRIO LAŽ: Evromajdan pokušao da ponizi Putina slikom Ljudmile od pre 11 godina!
Foto: Twitter/euromaidan Pr

Sramno

KURIR OTKRIO LAŽ: Evromajdan pokušao da ponizi Putina slikom Ljudmile od pre 11 godina!

Planeta -
Prozapadna ukrajinska organizacija objavila je fotografiju Ljudmile Putin u garderobi plavo-žute boje, koju je navodno obukla "u znak podrške Ukrajini", a zapravo se radi o fotografiji staroj 11 godina

KIJEV - Prozapadna ukrajinska organizacija Evromajdan pokušala je da, u svetlu objave razvoda ruskog predsednika Vladimira Putina i njegove, sada bivše supruge Ljudmile, osramoti prvog čoveka Rusije. Naime, oni su objavili fotografiju Ljudmile u garderobi plavo-žute boje, koju je navodno obukla "u znak podrške Ukrajini".

Međutim, kako je Kurir otkrio, ova fotografija je iz 2003. godine, a snimljena je tokom posete Laure Buš Moskvi, kada su tadašnja prva dama SAD i Rusije bile na festivalu školskih biblioteka.

Fotografija je odmah postala popularna na internetu.

Inače, zvanični Kremlj je danas praktično potvrdio da je razvod ruskog predsednika Vladimira Putina od supruge Ljudmile, sa kojom je u braku proveo 30 godina, okončan. Putinov portparol Dmitrij Peskov je u izjavi za rusku agenciju Itar-Tas s potvrdio da je "razvod okončan". Podsetimo, bračni par Putin je u junu prošle godine izdao iznenađujuće saopštenje o tome da će se posle tri decenije braka razvesti. "To je bila zajednička odluka", rekao je tada Putin, dok je njegova supruga izjavila: "Brak je gotov jer se praktično nikad nismo viđali" i dodala da je reč o "civilizovanom razvodu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track