KURIR SLUŠAO CECIN CD: Deset pesama, deset hitova
Foto: Aleksandar Jovanovic

Ekskluzivno novi cd "Poziv"

KURIR SLUŠAO CECIN CD: Deset pesama, deset hitova

Stars -
Album, koji će se naći u prodaji 17. juna, u stilu je Ražnatovićeve, ali ipak drugačiji od onoga što je do sada snimala

Nova Ceca u bržem ritmu.Tako se može opisati novi album Svetlane Cece Ražnatović koji je Kurir ekskluzivno imao priliku da presluša. Svaka pesma ima dobru energiju i sigurno će biti veliki hit koji će se slušati u svakoj diskoteci širom Evrope. Sve su pevljive i imaju jaku priču koju prati brz ritam. Osim jedne balade „Dobro sam prošla“, za koju možemo reći da je prava ženska pesma.Novi album je u Cecinom stilu, ali ipak drugačiji od svega što smo do sada od nje čuli. U svakoj numeri se oseća nova energija i žene će se lako pronaći u njima. Od „Poziva“, koji opisuje situaciju koju je svaka devojka bar nekad imala, preko pesme „Ime i prezime“, zatim „Da raskinem s njom“, „Pet minuta“, „Mrzi me“, „Brat“, „Turbulentno“, „Vidimo se, daso“, „Udaće se suze moje“ do pomenute balade „Dobro sam prošla“.Ceca za Kurir kaže da je prezadovoljna novim pesmama, a za to ima i razloga.- Trudili smo se da ovaj album ne liči na prethodne, što nije bilo lako nakon dvadeset pet godina karijere i toliko pesama koje sam otpevala. Bio je to ozbiljan zadatak i za autore, ali i za mene kao pevača i mislim da smo ga uspešno obavili - rekla je kroz osmeh najveća balkanska zvezda, čiji će album izaći 17. juna u izdanju „Miligram mjuzika“ i „Siti rekordsa“.

Odličan tandem...Ceca i Mili
Odličan tandem...Ceca i Mili

Večeras na Pinku dve nove pesmeCeca će večeras gostovati u emisiji „Ami Dži šou“, gde će premijerno otpevati dve pesme - „Poziv“, po kojoj se zove album, i „Ime i prezime“. Ona će s Ognjenom razgovarati o novom albumu i o koncertu koji sprema 28. juna na Ušću. Pokazaće i da izgleda nikad bolje i da je puna energije, uprkos napornim pripremama za veliki spektakl i izlazak albuma.

Nema ni ime ni prezimeKurir ekskluzivno donosi refren pesme „Ime i prezime“:Nemam ja godine,nemam ime ni prezime,s tobom krv sam promenila,sebe sam pobedila.Nek mi se smeje svet,lepo biti je razapet.Kada se telo ne protivi,s tobom živimi kad mi se ne živi.

Nazivi pesama♦ „Poziv“♦ „Ime i prezime“♦ „Da raskinem s njom“♦ „Pet minuta“♦ „Mrzi me“♦ „Brat“♦ „Turbulentno“♦ „Vidimo se, daso“♦ „Udaće se suze moje“♦ „Dobro sam prošla“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track