KURIROVA PODRŠKA -  PORUKA KUĆU GRADI: Pošalji SMS na 1003!
Foto: Zorana Jevtić

Hoću kući!

KURIROVA PODRŠKA - PORUKA KUĆU GRADI: Pošalji SMS na 1003!

Društvo -
Ako 5.000.000 korisnika sada pošalje makar tri poruke na 1003, prikupićemo 1,5 milijardi dinara i sagraditi 500 domova!
1 / 5 Foto: Kurir

Kurirova podrška prikupljanju pomoći nastradalima u poplavama je počela! Svako ko je jutros prošao centralnim gradskim ulicama mogao jeda primeti izlepljene plakate Kurira i poziv da pomognemo svima kojima je sada pomoć preko potrebna. Sve što treba da uradite je da prazan SMS pošaljete na broj 1003.

Podsetimo, Vlada Srbije otvorila je humanitarnu liniju preko koje građani, slanjem SMS poruka na broj 1003, mogu da upute pomoć.

Takođe, kupovinom današnjeg primerka Kurira doniramo po 1 dinar za nastradale u poplavama. Budimo humani, pomozimo onima koji su izgubili sve! Pokažimo im da nisu sami i da mogu da računaju na Kurir, čitaoce Kurira i celu Srbiju. Čitaoci Kurira uvek su bili uz one kojima je pomoć neophodna, a Srbija u nevolji uvek ujedinjena!

Ako 5.000.000 korisnika sada pošalje makar tri poruke na 1003, prikupićemo 1,5 milijardi dinara i sagraditi 500 domova!

Danas do 12 časova Telenorovi korisnici poslali su ukupno 460.408 poruka na humanitarni broj 1003, namenjen za pomoć stanovništvu u poplavljenim područjima.Slanjem poruke na broj 1003 možete se pridružiti akciji prikupljanja sredstava za pomoć ugroženom stanovništvu u poplavljenim područjima Srbije, koju je inicirala Vlada Republike Srbije. Sredstva građana prikupljena ovim putem biće upotrebljena za pružanje neophodne pomoći ugroženom stanovništvu i sanaciju štete nastale u poplavama. Cena poruke je 100 dinara, a na donirani iznos ne naplaćuje se porez.

Akcija Kurira se nastavlja, a o njenom toku obaveštavaćemo vas na portalu Kurira i u njegovom štampanom izdanju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track