Kuršumlijski DS podržao Tadića za predsednika

Kuršumlijski DS podržao Tadića za predsednika

Srbija -
Omladina Demokratske Stranke u Kuršumliji predložila i podržala na odboru te stranke Dragana Đilasa za novog lidera stranke, ali je Opštinski odbor odlučio da podrži kandidaturu Borisa Tadića

KURŠUMLIJA - Omladina Demokratske Stranke (DS) u Kuršumliji predložila je i podržala na odboru te stranke Dragana Đilasa za novog lidera stranke, ali je Opštinski odbor odlučio da podrži kandidaturu Borisa Tadića.

Opštinski odbor DS u Kuršumliji na sednici je većinom glasova podržao je kandidaturu Borisa Tadića za predsednika stranke pošto nije prošao predlog člana odbora i podpredsednika omladine DS u Kuršumliji Ivana Zdravkovića koji je za kandidata predložio Đilasa.

Zdravković je izjavio da omladina Demokratske stranke u Kuršumliji predlaže i podržava Đilasa jer smatra da je bolji kandidat za predsednika stranke.

Predsednik Opštinskog odbora DS-a u Prokuplju Goran Mrdaković izjavio je danas da je na sednici Opštinskog odbora te stranke u Prokuplju jednoglasno podržana kandidatura Tadića za lidera stranke.

Izbori za novo rukovodstvo DS-a biće održani 10. novembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track