Kurva Sudbina udara na Srbiju!

Zvezda u usponu

Kurva Sudbina udara na Srbiju!

Ostali sportovi -
Odbojkašice Srbije imaće u petak uveče najviše problema sa primačicom USA
1 / 5

Da, dobro ste pročitali. Trenutno najveća zvezda američkog odbojkaškog tima zove se Hooker Destinee, što bi u slobodnom prevodu na srpskom značilo upravo to, Kurva Sudbina. Upravo ona biće najveća pretnja odbojkaškom timu Srbije.Destini, koja ima nadimak inspektor Gedžet, rođena je pre 25 godina, primačica je u američkoj odbojkaškoj reprezentaciji, a nedavno su je američki mediji proglaslili za najveću zvezdu u usponu. Visoka je 193 centimetara i kako sama kaže, može i da zakuca.- Mogu da dohvatim 345 centimetara, mogu da zakucam na košarkaškom terenu - kaže simpatična američka odbojkašica.Destini ima i zanimljivu porodičnu biogradiju. Njen otac Riki Huker je svojevremeno bio draftovan od strane NBA ligaša San Antonio Sparsa, a trenutno radi kao pastor u jednoj crkvi. Njena starija sestra Marševet učestvovala je na Olimpijskim igrama pre četiri godine u Pekingu, kada je sa štafetom 4x100 metara osvojila zlatnu medalju.

Iako vam njeno ime verovatno zvuči smešno, kao i pretpostavljamo nekim Amerikancima, "neobična" imena proistekla iz slenga uobičajena su medju crnom polulacijom.

Meč odbojkašica Srbije i USA na programu je u petak uveče. Amerikanke su sinoć pobedile Brazil i tako potvrdile da su najveći favoriti za osvajanje zlata, dok će Srbija uoči meča sa USA sutra igrati sa Turskom.

http://www.youtube.com/watch?v=7zW5Z-CFdiY

Pogledajte video: odbojkašica Brazila Žaklin Karvaljo i Destini Huker u kućnom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track