Kusturica prebio Brusa Vilisa i otvorio Kustendorf

Otvoren Kustendorf

Kusturica prebio Brusa Vilisa i otvorio Kustendorf

Stars -
Epska tuča Emira Kusturice i holivudske zvezde dogodila se u Drvengradu

DRVENGRAD - Kad Kusta bije...

I to se konačno dogodilo! U epskoj tuči Emir Kusturica je u sredu veče u Drvengradu, na otvaranju šestog Kustendorfa, rasturio Brusa Vilisa - u hologramu.

Istukao ga je da je strašno bilo i gledati! I rukama i nogama, a naročito glavom. Na kraju tuče, u filmu naslovljenom „Kusturica brani Andrićgrad“, nesrećni Brus Vilis, krvav kao ni u jednom filmu pre, pretvorio se u običnu - belu kokicu, ispraćen glasnom Kustinom pretnjom:- Nemoj da sam te ikad više video u mom gradu, mamicu ti...A postoji li u Holivudu, sem Brusa Vilisa, još neki glumac koji bi slavnom srpskom režiseru bio ravan u ovakvom sukobu filmskih Davida i Golijata, pitali smo Kusturicu...- Ma kakvi, ni jedan od njih ne može sa mnom, nemaju oni šanse - objasnio nam je Kusta.S Vilisom se Kustrurica sinoć tukao, dok je kineskog kolegu, verovatno najčuvenijeg živog kineskog režisera Džang Jimoua, dočekao raširenih ruku, sa hlebom i solju.Kineski režiser, koji je u Drvengrad stigao helikopterom, bio je oduševljen Drvengradom.- Emir je moj drug i veoma ga cenim! Ovde dolazim s velikom radošću - rekao nam je Džang i dodao da je let helikopterom od Beograda do Mokre Gore „specifično iskustvo“, te da je iz vazduha video jednu „veoma lepu zemlju“.

Režiser Džang Jimou sa Emirom Kusturicom
Režiser Džang Jimou sa Emirom Kusturicom

Kako je Moniku preoteo VilisuNa našu opasku Kusti da mu dobro ide budući da je uspeo da na jednom festivalu prebije Brusa Vilisa i preotme mu Moniku Beluči, s kojom je holivudski superstar već snimao, on je rekao:- Monika nije bila njime zadovoljna... Svojevremeno sam bio zgranut kad sam čuo da je Brus Vilis nudio milione dolara za ubistvo ili hapšenje Sadama Huseina. Šta jedan glumac ima sa Sadamom Huseinom, nikako mi nije bilo jasno.

http://www.youtube.com/watch?v=I2VkDrXFrbQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja