LAGANO: Zvezdini rezervisti se poigravali sa Trepčom

Trening utakmica

LAGANO: Zvezdini rezervisti se poigravali sa Trepčom

Fudbal -
Kombinovani tim trenera Slaviše Stojanovića slavio sa 3:0

U prijateljskom testu i proveri rezervnih fudbalera Crvena zvezda je savladala ekipu Trepče sa 3:0.

Utakmica zamišljena kao pre svega lepo druženje sa gostima sa Kosmeta poslužila je treneru crveno-belih Slaviši Stojanoviću da proveri formu igrača koji su u prethodnom periodu bili u drugom planu.Na kraju, domaćin je zabeležio sigurnu pobedu od 3:0 golovima Savićevića u 16. minutu, Milunovića u 32. iz penala i Ifeanija Onjila u 60. minutu.Pred blizu 1.000 gledalaca na pomoćnom terenu Marakane, Crvena zvezda je dominirala čitavim tokom utakmice. Ton igri domaćina davali su po stažu najiskusniji Vukan Savićević i Luka Milunović strelci prva dva gola, kao i kapiten omladinskog tima Marko Grujić.Vezista rođen 1996. godine pružio je odličnu partiju posebno u prvom poluvremenu, kada je bio siguran u pasu i jednostavnim rešenjima omogućavao kreiranje Zvezdinih napada. Rezultat bi bio i ubedljiviji da skupo plaćeni Ifeani Onjilo ponovo nije imao svoj „skupi šou“. Nigerijac je promašio nekoliko šansi, što je publiku u Ljutice Bogdana nagnalo da ironičnim aplauzima proprati njegov konačan pogodak u 60. minutu.

Zanimljivo je apostrofirati da je Peruanac Migel Arauho u prvom poluvremenu igrao na poziciji zadnjeg veznog i pružio solidnu partiju. Takođe, pored Grujića pohvale je zaslužio mladi štoper Vukašin Jovanović koji je kao i nedavno protiv Dorćola delovao prilično sigurno, a u nastavku je rotirao poziciju sa pomenutim Arauhom i prekomandovan je u vezni red.

Fudbaleri dva tima, Foto: crvenazvezdafk.com
Fudbaleri dva tima, Foto: crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda - Trepča 3:0 (2:0)

Savićević 16, Milunović 32 penal, Onjilo 60

Crvena zvezda: Vesić - Cilinšek, Martinović, Jovanović, Nenadić - Arauho, Kovačević, Savićević, Grujić - Milunović, Onjilo. Igrali su još: Manojlović, Ristić, Tošić, Iličić, Brajović i Zukanović.

Džajić: Zvezda uskoro u Kosovskoj MitroviciPredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić, ugostio je delegaciju Trepče iz Kosovske Mitrovice i najavio skori dolazak crveno-belih u južnu srpsku pokrajinu."Žao mi je što je vreme kišovito, ali na to nismo mogli da utičemo. Očekujem da se svi zajedno družimo i da igrači odigraju lepu utakmicu. U narednih nekoliko dana videćemo kakav je raspored i probati da pronađemo u skorijoj budućnosti termin kada bi Crvena zvezda mogla da otputuje u Kosovsku Mitrovicu i tamo odigra utakmicu", rekao je Džajić.

Rukovodstvo, članovi stručnog štaba i fudbaleri Trepče posetili su Muzej FK Crvena zvezda i tom prilikom dobili prigodne poklone.

Direktor kluba Dejan Krstić zahvalio je na dobrodošlici i uputio poziv domaćinima da uzvrate posetu."Pozivam ih da u svakom trenutku kada im to obaveze dozvole dođu u Kosovsku Mitrovicu i pruže nam priliku da im se odužimo gostoprimstvom. Crveno-belima želim mnogo uspeha u ostvarivanju sportskih ambicija i nadam se da će uspeti da osvoje prvenstvo u tekućoj sezoni", istakao je Krstić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track