Laušević je bagra!

EKSKLUZIVNO - Vukota Jašović

Laušević je bagra!

Stars -
To što mu je omogućen dolazak u Srbiju velika je sramota, ogorčen je ujak Radovana Vučinića, koga je pre 19 godina u Podgorici ubio glumac

Ljut i razočaran.Neka toj bagri daju najviša odlikovanja, orden Obilića! To što je Lauševiću omogućen dolazak u Srbiju velika je sramota! Ovim je pravda dotakla dno!

Ovako za Kurir govori Vukota Jašović, ujak Radovana Vučinića, koga je 1993. godine u Podgorici ubio Žarko Laušević, nakon najave da će glumac posle 14 godina doći u Srbiju kako bi lično izdavačima predao rukopis nastavka autobiografije „Godina prođe, dan nikada“.

Jašović je gnevan i na vlasti u Srbiji i Crnoj Gori zbog tretmana koji kod njih uživa dramski umetnik.- Ako je već došlo do toga da ga pomiluju, to je samo zato što nije ubio člana njihove porodice. Neka mu srpska vlada, kao i crnogorska, sponzoriše knjigu! Mogu da mu napišu i recenziju! - ogorčen je Jašović.

Da podsetimo, predsednik Srbije Boris Tadić krajem decembra 2011. doneo je odluku o pomilovanju, a Ivica Dačić je Lauševiću u februaru u Njujorku uručio srpski pasoš. Žarko je pre 19 godina iz pištolja CZ-99 ispred podgoričkog lokala „Epl“ ubio Dragora Pejovića i Radovana Vučinića, a teško ranio Andriju Kažića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja