Lažna baba pljačkala zlatare!

Harala Srbijom

Lažna baba pljačkala zlatare!

Crna Hronika -
Danijela N. (38) uhapšena je zbog sumnje da je u poslednje dve godine, maskirana u staricu, opljačkala više od 50 juvelirnica u 20 gradova širom zemlje

ĆUPRIJA - Kao na filmu!Policija iz Ćuprije privela je Danijelu N. (38) iz sela Obrva kod Kraljeva zbog sumnje da je opljačkala više od 50 zlatara širom Srbije! Hapšenje je okončalo Danijelin dvogodišnji pohod na zlato i dragocenosti od kojih je izdržavala sebe i novopečenog muža.Kako Kurir saznaje, Danijela je u ponedeljak po podne iz dve zlatare u Ćupriji ukrala medaljon vredan oko 2.000 evra i 22 grama zlata. Vlasnici radnje su tek sutradan shvatili da su pokradeni i slučaj su prijavili policiji.- Vlasnik nam je rekao da mu je nepoznata žena iz zlatare ukrala medaljon i objasnio da su kamere snimile pljačku. Na snimku smo videli ženu obučenu u crno, koja deluje kao da ima pedesetak godina. Brzo smo se organizovali i uspeli da je uhvatimo pre nego što je napustila Ćupriju - priča Kurirov izvor iz policije.On dodaje i da su se iznenadili kad su Danijelu N. priveli u stanicu.- Tek tada smo shvatili da je maskirana tako da izgleda dosta starije i da se ispod šminke krije mlada žena! Ipak, najviše smo se iznenadili kad nam je priznala da je u poslednje dve godine pljačkala zlatare u više od 20 mesta u Srbiji, u nekom gradu i po dve-tri radnje! Objasnila je da je u svakoj zlatari tražila da vidi neki komad nakita. Radnicama je ostavljala po 1.000 dinara kapare i tek kad bi stekla njihovo poverenje i ostavila utisak ozbiljnog kupca, poslala bi ih da joj iz magacina donesu jos nešto da vidi, a onda bi u džep trpala sve što joj padne pod ruku - ispričao je naš izvor.

Muž: U šoku sam!Ubrzo po hapšenju Danijele N., policija je našla i njenog supruga.- Bio je potpuno zatečen kad smo mu rekli da mu je žena uhapšena zbog pljačke! Rekao je da je Danijela donosila novac u kuću, ali je verovao da ga je legalno nabavljala. Napomenuo je i da je suprugu upoznao preko Fejsbuka i da su se posle kratkog dopisivanja upoznali i venčali - kaže naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track