Lažni radnici Vodovoda i u Novom Beogradu, Rakovici i Surčinu

Oprez!

Lažni radnici Vodovoda i u Novom Beogradu, Rakovici i Surčinu

Beograd -
Osobe koje se lažno predstavljaju kao radnici Beogradskog vodovoda najavljuju se telefonom i sugrađanima neovlašćeno nude uslugu provere kvaliteta vode na česmama

BEOGRAD - "Beogradskom vodovodu" ponovo su se obratili sugrađani koji su prijavili da su sada na teritoriji opština Novi Beograd, Rakovica i Surčin uočene osobe koje se lažno predstavljaju kao radnici njihovog preduzeća. Ove osobe se najavljuju telefonom i sugrađanima neovlašćeno nude uslugu provere kvaliteta vode na česmama.

Po uzimanju uzoraka, pomoću hemijskih sredstava pokazuju građanima kako je voda neispravna, a potom nude razne uređaje za filtraciju vode koji koštaju više stotina evra.

Iz ovog javnog komunalnog preduzeća upozoravaju sugrađane da takve osobe ne puštaju u svoje stanove i ne stupaju u kontakt sa njima. Takođe, apeluju na građane da ne nasedaju na ovakve dezinformacije, da ne troše nepotrebno novac, jer je voda iz beogradskog vodovoda sanitarno-higijenski u potpunosti ispravna i nije joj potrebna dodatna filtracija.

Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" saopštavaju da oni održavaju isključivo uličnu mrežu i da njihovi radnici ne vrše intervencije u stanovima. Uzorkovanje vode vrši se isključivo po prijavi građana i u dogovoru s njima. Takođe, radnici ovog preduzeća uvek imaju vidno obeležene službene uniforme, legitimacije i koriste vozila sa znakom BVK.

Svi sugrađani ovakve radnje mogu prijaviti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3606-606.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track