Lazović: Opuštanje iz Belorusije nedopustivo

Realan

Lazović: Opuštanje iz Belorusije nedopustivo

Fudbal -
Verujem da je naše razočarenje posle utakmice pokazatelj da smo svesni grešaka koje smo napravili i da ih nećemo ponavljati", zaključio je Lazović

Najbolji fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović priznao je da ne može da bude zadovoljan, iako je njegova ekipa u gostima savladala beloruski Naftan sa 4:3, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope."Utakmica sa Naftanom pokazala je mnogo i dobrih i loših strana naše igre. Međutim, postoji nešto što može da ohrabri, a to je da su posle dugo vremena svi u klubu sa pravom nezadovoljni, iako je ostvarena pobeda na gostovanju i to sa četiri postignuta pogotka", naveo je on.

Reprezentativac Srbije juče na meču u Vitebsku asistirao je kod tri gola."Žao mi je što smo posle odličnog prvog poluvremena dozvolili sebi da u nastavku pružimo onako sramnu igru. Nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice koji smo napravili u pauzi i to nam se osvetilo. Na kraju možemo da budemo srećni što smo uopšte pobedili", kazao je Lazović.Lazović je dodao i da ne može da objasni kako i zašto je došlo do pada u igri."Ne postoji objašnjenje za pad u igri. Ovo neka nam bude dobra škola za ubuduće i nauk da više sebi nikad ne smemo da dozvolimo ovakav pad u igri. Verujem da je naše razočarenje posle utakmice pokazatelj da smo svesni grešaka koje smo napravili i da ih nećemo ponavljati", zaključio je Lazović.Revanš utakmica između Crvene zvezde i Naftana igra se 26. jula u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track