Lažu nas da smo krivi za globalno zagrevanje! Evo šta je istina...

Ekskluzivno - drugi deo razgovora sa Džimom Marzom

Lažu nas da smo krivi za globalno zagrevanje! Evo šta je istina...

Planeta -
Drevni tekstovi iz nekadašnjeg Sumera postoji objašnjenje za ono što se dešava danas u našem solarnom sistemu

TEKSAS - Globalno zagrevanje i njegove posledice su tema koja se po svetskim medijima provlači već duže vreme a kao glavni krivac označen je čovek. Ipak istina je sasvim drugačija otkriva ekskluzivno za portal Kurira novinar i pisac Džim Marz.

On nas je upoznao sa sadržajem drevnih tekstova koje su naučnici pronašli u nekadašnjem Sumeru.

"Prema jednom tumačenju ovih tekstova Drevni Astronauti, nazvani Anunaki (oni koji su došli sa neba na zemlju ), poreklom su sa planete koju su oni zvali Nibiru . Bez obzira što tek treba utvrditi da li ta planeta zaista i postoji, ono što stoji u tim tekstovima poklapa se sa nedavno otkrivenim naučnim činjenicama. U tim tekstovima postoje objašnjenja za poremećaje u orbitama planeta, o poreklu kometa", ističe Marz.

Prema njegovim rečima ukoliko se taj svet približava našem solarnom sistemu to bi moglo da objasni klimatske promene koje se u našem solarnom sistemu dešavaju danas.

"Klima planete Zemlje se očigledno menja. Ali sva ta priča i povici oko takozvanog globalnog zagrevanja koje je tobož produkt ljudske aktivnosti je samo pokušaj da nam se nametnu novi globalni porezi. Ledene kape se ne tope samo na Zemlji. Tope se i na Marsu i na Jupiterovim mesecima. Ovo ukazuje na promene koje se ne dešavaju dakle samo na Zemlji već u celokupnom našem solarnom sistemu. Da li se to sve zapravo dešava zbog približavanja nebeskog tela Nibiru ili nekog drugog koje bi moglo da odgovara tom opisu?!", objašnjava Marz.

Kada se spomenu novi svetovi pitanje koje je neizbežno je postojanje vanzemaljskog života i vanzemaljskih civilizacija koje danas mnogi i dalje osporavaju.

"Uprkos ogromnom broju dokaza koji potiču od radarskih , fotografskih, filmskih i video zapisa određeni delovi društva nastavljaju da veruju da neidentifikovani leteći objekti koji nisu proizvod ljudske vrste zapravo ne postoje. To je zato što to zataškavaju globalističke elite", kaže Marz.

Prema njegovim rečima njih stvarno nije briga ako mi mislimo da vanzemaljci postoje .

"Ali, s druge strane ako bi javnost zasigurno znala da postoje vanzemaljci, onda bi javnost zasigurno znala da postoji i alternativna tehnologija na raspolaganju. Ovo saznanje bi moglo da ugrozi globalističke monopole u oblastima kao što su energija, medicina, telekomunikacije i transport", tvrdi Marz.

Inače ovaj autor nekoliko bestselera u svojoj novoj knjizi "Naša okultna istorija" iznosi problem početka evolucije i bavi se pitanjem kako je sve počelo.

"Nemam problem da pomirim Darvinovu teoriju evolucije sa kreacionizmom . Cvet se ne pojavljuje tek tako iznenada . On se razvija iz semena u biljku. Isto tako fosilni zapisi nam govore da su i Zemlja i životna njoj evoluirali. To se dakle nije dogodilo iznenada. Ali je pravo pitanje ostaje i dalje – koje započeo evoluciju?", kaže Marz.

On kaže da veruje da postoji previše reda, ravnoteže i harmonije u Univerzumu da bi se sve to pripisalo pukom slučaju.

"Uvek imajte na umu da Darvin lično nikada nije insistirao da je čovek postao od majmuna. To je zaključak Darvinovih sledbenika na osnovu njegove teorije prirodne selekcije, odnosno teorije o opstanaku najsposobnijih.

Marz nas je na kraju donekle uputio i na rad i postojanje jednog od od najmoćnijih tajnih društava - Bilderberg grupe.

"Izgleda da postoji prikriveno rivalstvo koje se odvija između nekoliko tajnih društava. Jedno pravilo igre je da se sama igra ne odaje. Bilderberg grupa, koja nema zvaničan naziv, izgleda da je nadmoćna među različitim frakcijama. Iako iz Bilderberg grupe tvrde da su oni samo privatna grupa u kojoj se nešto diskusije, ona je ipak sastavljena od ljudi koji "pomeraju" i "drmaju" svetom, a veoma često pojedina razmatrana pitanja na njihovim sastancima često posle postaju javna politika", rekao je Marz

O nepoznatim detaljima o srpskoj masoneriji i atentatu na Kenedija možete pročitati ovde.

Biografija Džima Marza

Džim Marz, pisac i novinar, autor je čuvenog bestselera “Unakrsna vatra” na osnovu koje je slavni reditelj Oliver Stoun snimio oskarom nagrađeni film “Dž.F.K.” Marz je dobitnik nekoliko značajnih priznanja a pojavljivao se u svim vodećim američkim elektronskim medijima (ABC, NBC, CBS, CNN) kao i na specijalizovanim kanalima poput Diskaverija i Historija. Na Univerzitetu Teksas predavao je više od 30 godina studentima o ubistvu Džona Kenedija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track