BRENA PAMTI LOŠA VREMENA: Kad mi se jelo slatko, šećerila sam hleb!
Foto: Dragan Kadić

Više gladna nego sita

BRENA PAMTI LOŠA VREMENA: Kad mi se jelo slatko, šećerila sam hleb!

Stars -
Jela sam šest meseci hleb i jogurt, pa ako sam htela slatko malo sam pošećerila, otkrila je pevačica

Lepa Brena, koja u Karlovcima u Hrvatskoj kreće sa regionalnom turnejom, izjavila je da je na početku karijere bila više gladan nego sita i da je šest meseci jela samo hleb i jogurt.

"Doslovno sam bila gladna kada sam otišla u Beograd da studiram turizam i tamo provela šest meseci gladna. Sećam se kako sam očajnički štedela novac da mogu na ekskurziju u Kupare pokraj Dubrovnika. Jela sam hleb i jogurt, pa ako sam htela slatko malo sam pošećerila. Jednog dana sam totalno pokisla i na košavi stajala na autobuskoj stanici, gladna i jadna, a uz noge mi se stisnuo neki mali pas. Drhtali smo od hladnoće, nebo je proparala munja i kao da mi je prosvetlila mozak. Rekla sam sebi: Nemam novca ni za knjige ni za hranu, od danas uzimam život u svoje ruke. Vratila sam se u Brčko i srela sastav s kojim sam kasnije i nastupala i rekla im: “Pevačica vam je sjajna, ali ja sam bolja", Saša Popović je podigao naočare i to je bilo to, ispričala je Brena.

Pevačica, koja je napravila pravu pometnju u Hrvatskoj, otkrila je da nije sve u bogatstvu i velikom kućama.

"Odrasla sam u stanu od 50 kvadratnih metara i kao devojčici san mi je bio da nešto napravim, da budem samostalna, a to i jesam. Ali na kraju kada ispunite sve i kada kupite auto koji želite, prsten, pa bundu, pa onu torbu i kada sve to imate i kada ujutru ustanete i pomislite na to da do WC-a imate 20 metara od kreveta ili da ste nešto zaboravili na trećem spratu kuće, shvatite da sve to u srži nema smisla. Kuća u kojoj živimo, dok je bila puna dece i njihovih prijatelja i gde se svako jutro pravio doručak za šestoro dece i gde se živelo dinamično, imala je smisla. Sada je postala prazna. Smestila bih se bilo gde gde ne bih čula buku automobila, bilo bi zgodno u neko selo kraj Beograda. Želim da živim opušteno i prirodno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track