Lepa Brena potrošila 10.000 evra na rasprodaji cipela!

I ona nosi „Pradu“

Lepa Brena potrošila 10.000 evra na rasprodaji cipela!

Stars -
Pevačica pazarila 12 pari obuće u Subotici, gde je otvoren butik u kojem se nude modeli renomiranog italijanskog proizvođača po sniženim cenama

Sad se spremila za sezonu!Lepa Brena je samo na cipele dala više od milion dinara. Ona je nedavno posetila Suboticu da bi na rasprodaji nabavila modele renomirane italijanske kuće „Prada“.

- Brena je kupila 12 pari cipela! Na sever Vojvodine morala je da krene jer u Beogradu ne postoji mogućnost da se nabave originalni modeli tog italijanskog proizvođača obuće. Za najskuplji komad izdvojila je 2.200 evra, dok je najbolje prošla sa jednim parom koji je koštao „samo“ 360 evra. Račun je na kraju ukupno iznosio oko 10.000 evra - kaže naš izvor blizak pevačici.Iako je ovo iznos od kojeg se mnogima vrti u glavi, folk zvezda i supruga bivšeg tenisera Slobodana Živojinovića obavila je odličnu kupovinu jer bi u Italiji ili Motne Karlu za slične proizvode morala da odvoji pet puta više novca.

- „Prada“ je u Srbiju stigla tiho bez zvanične reklame. Pred kraj prošle godine otvoren je na Korzou u centru grada italijanski butik obuće autlet formata. Cene su niže za 70 odsto, što za naše uslove, opet, nije jeftino, ali je jeftinije nego na drugom mestu - zaključuje naš sagovornik, koji ne zna da li je vlasnica „Grand produkcije“ dobila dodatni popust na količinu i slavno ime.Na kraju, ne treba da nas čudi što je Brena krenula u prolećni šoping jer je nedavno obavila odličnu trgovinu prodajom 51 odsto akcija „Grand kanala i produkcije“ mreži SBB. U medijima se spekulisalo da je inkasirala oko 15 miliona evra, a podsetimo da je održala i dva velika koncerta u Novom Sadu i u Karlovcu.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track