Lepa Brena: Tromboza me nije uplašila!

Lepa Brena: Tromboza me nije uplašila!

Stars -
Ja sam radoholičar i uvek razmišljam što ću i kako ću dalje da radim. Neću prestati da pevam"

Lepa Brena priznala je da je bolest nije uplašila ali da je ponekad uhvati kriza. "Nisam uplašena, ali uhvati me ponekad kriza. Ja sam radoholičar i uvek razmišljam što ću i kako ću dalje da radim. Neću prestati da pevam", rekla je Lepa Brena, koja se posle dužeg vremena pojavila u javnosti na proslavi Pinkovog rođendana.

Naime, Lepa Brena je zbog bolesti otklazala koncerte u Berlinu, Banjaluci i Novom Bečeju i nije mogla da putuje kod sina koji je otišao na studije u Ameriku. Na proslavi je čak popila i po koju čašicu i zaigrala.

Podsetimo, Lepa Brena (51) je u julu zbog tromboze potključne vene provela tri dana na lečenju u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje. Pošto su joj lekari razbili tromb, pevačica je puštena kući."Reč je o redovnoj godišnjoj kontroli, ali njoj je ipak prethodila moja psihofizička iscrpljenost jer je došlo do komplikacija. Sada sam dobro i na kućnoj sam terapiji", rekla je tada kaže Brena."U želji da izbegnem bilo kakve senzacionalističke naslove pokušala sam da prikrijem ovu lekarsku kontrolu kojoj se podvrgava svako ko je imao trombozu. Ipak, sada kada je sve obelodanjeno, zahvaljujem svima onima koji su me pozvali i poželeli mi brzo ozdravljenje", iskrena je folk zvezda koja se i u oktobru 2004. godine zbog tromboze vene subklavije lečila na Vojnomedicinskoj akademiju u Beogradu."Žao mi je što sam zbog svoje bolesti najbližima pokvarila raspoloženje i uznemirila ih, ali nažalost, život ne čine samo lepe već i neke loše stvari", rekla je Brena.

http://www.youtube.com/watch?v=mAqMlJ5yD-Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja