LEPA BRENA: Viktor se nije snašao u Americi, ali sada smo bar zajedno

Lakše mu u Beogradu

LEPA BRENA: Viktor se nije snašao u Americi, ali sada smo bar zajedno

Stars -
Najmlađi sin došao je u Srbiju pre novogodišnjih praznika kada je roditeljima i saopštio da mu je u Americi teško i da bi voleo da se vrati u Beograd

Najmlađi sin Bobe i Brene Viktor nije uspeo da se adaptira na život u Majamiju, pa se na oduševljenje roditelja vratio u Beograd.Viktor je protekla četiri meseca proveo u Americi gde je išao u drugi razred srednje škole. Živeo je sa bratom Stefanom ali je mezimac porodice Živojinović ipak ponovo kući.

"Uvek sam se sa puta vraćala radosna u kuću punu dece, što nije bio slučaj od Viktorovog odlaska u Ameriku. Prvih sedam dana smo bili mirni, ali kako je vreme prolazilo kuća je postala bez smeha, bez smisla i bez duše. Srećom, odlazili su lepim povodom da se školuju u dobrim školama i da bi postali samostalni. Viktor je tek drugi razred srednje škole i možda je premlad otišao. Ali evo, odlučio je da se vrati i vratio mi je osmeh na lice, sad mi je srce na mestu", rekla je pevačica, koja je protekle dve nedelje provela odmarajući se na Baliju, u Tajlandu i u Vijetnamu.

Viktor je u Srbiju došao pre novogodišnjih praznika kada je roditeljima i saopštio da mu je u Americi teško i da bi voleo da se vrati u Beograd. Roditelji su pristali, mada su ga posavetovali da nije dobro da olako odustaje od ciljeva i da ne bi bilo dobro mu to ne bude životna praksa. Inače, Brena je za Viktora posebno vezana i kaže da joj je drago što će brinuti o njemu i ugađati mu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track