LEPE ĆERKE POZNATIH: One će nadmašiti svoje roditelje?

Mamina i tatina mladost i lepota

LEPE ĆERKE POZNATIH: One će nadmašiti svoje roditelje?

Stars -
Na srpskoj estradnoj sceni mlade i lepe ćerke mogle bi da izađu iz senke slavnih roditelja

Deca slavnih roditelja često su u senci svojih roditelja, međutim mnoga odluče da krenu upravo njihovim stopama i izađu iz senke. Na srpskoj estradnoj sceni mlade i lepe ćerke mogle bi da nadmaše svoje roditelje. Elena KitićU poslednje vreme sve je aktuelnija Elena Kitić. Ćerka Mileta i Marte još uvek je u srednjoj školi, ali već je izvesno da poseduje i stas i raskošni glas, a ni estradnih ambicija joj ne fali.

Ksenija KneževićNekada veoma popularan Nenad Knežević - Knez, dugo je krio porodicu od javnosti ali, geni ne miruju pa smo njegovu lepu ćerku, Kseniju Knežević, takođe tinejdžerku raskošnog glasa, upoznali na poslednjem "Beosongu" sa njenim bendom "Sky's".

Džidža StojkovićAleksandru Džiđžu Stojković upoznali smo kroz "Zvezde Granda", a da se nađe na listi, zaslužila je jer obara sve teorije o deci zakletih narodnjaka. Urbana je, svoja, ekscentrična i uvek u kontru tati.

Nikolija JovanovićKako god krenemo, kada govorimo o atraktivnim ćerkama poznatih, nju svakako ne možemo zaobići. Nikolija Jovanović, ili Niki, kako vam je draže. Lepa, zgodna, pametna, obrazovana i socijalizovana daleko od Balkana, uvek bode oči gde god da se pojavi.

Anastasija RažnatovićAnastasija Ražnatović, Cecina ćerka, srpska Paris Hilton, postala je poznata još u maminom stomaku, a danas je meta paparaca gde god da se pojavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja