Lezbo trojka: Ava i Aleksandra hoće seks sa Stanijom

Survajverke odlepile na Dobrojevićevu

Lezbo trojka: Ava i Aleksandra hoće seks sa Stanijom

Stars -
Karabatićeva se posle finala popularnog rijalitija strasno ljubila s Dobrojevićkom, a u krevet s njima htela da odvuče i Aleksandru Nakovu

Ženska trojka je super!Favoritkinja publike nedavno završenog „VIP Survajvera“, hrvatska starleta Ava Karabatić, pokazala je Staniji Dobrojević koliko je voli. I to bukvalno - jezikom u usta! Na velikoj žurki koju je pobednik „SurvajveraVladimir Vuksanović organizovao na popularnom beogradskom splavu „Fristajler“ Ava se cele večeri ljubila sa Stanijom, a sočni francuski poljupci ostavili su bez teksta sve prisutne.

- Stanija je super mačka i predložiću joj veoma zanimljive igrice - rekla je Ava nakon što je prvi put poljubila srpsku starletu.

- Verujte mi, ljubi se božanstveno, baš je vrela i s njom bih mogla sve.Ni skandal-majstor ovogodišnjeg „Survajvera“ Stanija Dobrojević nije ostala ravnodušna, i za Avu ima samo reči „hvale“.

- Ona je luda, ali je fenomenalna osoba! Dobra je riba, i ako bih se upustila u avanturu s nekom od devojaka,Ava, Aleksandra i ja bile bismo idealna trojka - rekla je kroz osmeh starleta.

Nekoliko boca šampanjca i haus muzika odradili su svoje, pa je malo falilo da prisutni vide mnogo više.

Ava (o Staniji): Ljubi se božanstveno, baš je vrela i s njom bih mogla sve
Ava (o Staniji): Ljubi se božanstveno, baš je vrela i s njom bih mogla sve

Stanija: Ava, Aleksandra i ja bile bismo idealna trojka
Stanija: Ava, Aleksandra i ja bile bismo idealna trojka

I Aleksandra se loži na Staniju!Posle poljubaca koje je Stanija razmenila sa Avom, prišla joj je i Aleksandra Nakova i bez reči počela da je ljubi. Muški svet hvatao se za glavu dok su sočni poljupci samo prštali.- Nema tu ničeg čudnog, i nije prvi put da se ljubim sa Stanijom. Verovatno će mnogi pomisliti da to radimo zbog kamera, ali ako ih ugasite, videćete šta ću onda uraditi - rekla je simpatična Makedonka, koja se na Kostariki pobila s Dobrojevićkom, nakon čega su diskvalifikovane.

Radovan slomio ruku!Bivši mister Hrvatske Radovan Stošić polomio je prst neposredno pred početak velike žurke. Pomoć mu je ukazana na licu mesta, a povreda mu nije smetala da đuska i s Vladimirom Vuksanovićem slavi do jutra.

http://www.youtube.com/watch?v=mS4SF0B0nzc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track