LICE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Ovan je mladolik, bik muževan, a blizanci imaju masku

Astrologija

LICE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Ovan je mladolik, bik muževan, a blizanci imaju masku

Pop kultura -
Rak osvaja upravo tajanstvenošću i zaštitničkim stavom kojim će vas razoružati već na prvi pogled

Neke karakteristike možemo videti na licu svakog horoskopskog znaka. Saznajte šta lice odaje:

OvanVeseo izraz njegovog lica ne mora ništa da znači, kao ni to što je mladolik i u zrelijim godinama. Ako je žensko, ponekad to radi zahvaljujući svom seksipilu, a ukoliko je muškarac, tada vas od njegovog prodornog pogleda pomalo podilazi jeza, jer deluje nekako opasno, a s druge strane, kao neko za koga niste baš sigurni šta mu se to mota po glavi. I kad je muškobanjasta, žena Ovan imponuje svojim polemičkim stavom koji prosto čitate na njenom licu.

BikTako je ležeran, opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov prodoran pogled ume da vas obori s nogu. Izraz njegovog lica kao da vam govori da ste pored njega zaštićeni i zato ne treba da vas zavara ležerna boemština koja izbija iz njegovog vragolastog ili zanosnog pogleda. Jer, kad Bik progovori, više od njegovih očiju, govori boja njegovog glasa, tako prijatna i tako umirujuća, da se uz njega osećate ušuškani i sigurni kao malo dete.

BlizanciI kad deluju mladalački, Blizanci su i te kako proračunati i racionalni. Ako pokušava da deluje kao Kruela iz "Sto i jednog dalmatinca", ipak se iza takvog imidža krije osetljiva devojčica koja nikada neće odrasti. Priča mnogo, ali najmanje o sebi. Ukoliko deluje kao "fam fatal", i to je smišljena maska kojom pokušava da zaštiti svoju pravu prirodu osobe nedorasle emotivnim izazovima.

RakNjegov dečački izgled, čak i kad ima "bejbi fejs", ili mu se kosa već proredila, ne treba da vas zavara. Mazan i stidljiv Rak osvaja upravo tajanstvenošću i zaštitničkim stavom kojim će vas razoružati već na prvi pogled. Jer, on pleni, bilo da je mačo ili mamin sin, a Račica tako ljubazna, lepa, nežna i puna razumevanja, sa obrazima kao pun Mesec, izaziva upravo ono što želi - vašu želju da je zaštitite, a posle će ona lako s vama.

LavIzraz njenog lica odaje rođenu glumicu, jer ona je atraktivna, vesela i teško da će ostati neprimećena, a ukoliko je ne primete - i dalje će glumiti. Sva je doterana i 'fensi', a iz kuće ne izlazi nenašminkana ili bez frizure, a i zašto bi kad ima tako gustu kosu. Vragolast pogled njenih okruglih očiju razoružava vas na prvi pogled, dok gospodin Lav zaista ima nečeg gospodstvenog u izrazu lica koji kao da govori koliko je dominantan, ponosan i dostojanstven.

DevicaNjenim otmenim, duguljastim licem dominira tajanstven, ali ispitivački pogled. Kao u bajci, ume da se preobrazi iz ružnog pačeta u gracioznog labuda, i kad ima lepu frizuru, misli da je sebi ulepšala život. Muškarcu Devici nije bitno šta o njegovom izgledu misle drugi, ali izraz njegovog lica odaje pristojnog i raspoloženog dečaka, mada prodoran pogled i muževan izraz lica uglavnom otkrivaju intelektualnu i dinamičnu prirodu.

VagaIzraz njenog lica otkriva uglavnom ono što Vaga želi da pokaže drugima, odnosno njen imidž u javnosti, bilo da je hladna "hičkokovska" plavuša ili zavodljiva crnka. Mnogo drži do izgleda, zbog kojeg se često nađe u centru pažnje, čemu doprinosi i Vagina mladolikost, i često naglašene muževne crte kod muškarca Vage.

ŠkorpijaNjenim licem dominiraju oči i prodoran pogled koji ne otkriva osećanja, pa žena Škorpija često deluje vrlo zavodljivo, čak i bez šminke, bilo da je izrazita crnka ili platinasta plavuša. Muževan izgled muškarca Škorpije nije samo njegov imidž nego je on zaista takav, pogotovo ako je crnokos ili tamnijeg tena, a ukoliko je svetlokos, deluje nekako otmenije, jer njegov izraz lica odaje jaku harizmu.

StrelacIako je uglavnom nasmejan, muževan izraz njegovog lica odaje simpatičnu prirodu, što ga čini popularnim u društvu. Postoji nešto otmeno u crtama njegovog lica, bez obzira što često rano počinje da gubi kosu. Iako ne deluje toliko krhko, niti nežno, žena Strelac često ima svoj nedokučiv izraz lica iza kojeg se obično kriju njena maštanja o putovanjima, ili bilo kakvom lepom načinu na koji može da pobegne od stvarnosti.

JaracNjen pogled ne otkriva mnogo, više je ispitivački, mada zna da bude i pomalo nestašan. Godine joj više donose nego odnose, pa dugo zadržava mladalački izgled, naročito zbog lepe kose ili nečeg istočnjačkog u izrazu lica. Iako muškarac Jarac deluje hladno, zbog prodornog pogleda, s godinama deluje mlađe, ali rano počinje da kuburi s kosom koja se proređuje.

VodolijaIzraz njenog lica ostavlja utisak tajanstvene osobe s kojom se nije poželjno poigravati, ma kako društvena bila, ali ipak voli da je svi primete. Nešto intrigantno i pronicljivo u njenom pogledu čini je još zanimljivijom, nekako autentičnom i kad nije lepa po klasičnim merilima. Deluje pomalo rasejano, a ništa joj ne može promaći, jer sve primećuje, a ćuti.

RibeNjihov pogled, baš kao i izraz lica, dosta skriva, ali i mnogo govori, iako je nedokučiv, bez obzira da li im je kosa razbarušena ili zalizana, jer muške Ribe samo prividno ne drže do izgleda. Kad gledate njihove lepe izražajne oči i zanos u tajanstvenom pogledu, pogotovo ženskih pripadnika znaka, jasno vam je koliko je ona ženstvena, senzualna i graciozna i po izgledu i po ponašanju.

(Conopaljanews)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track