Ljiljana Jakšić Salveta: Darijin otac mi nije čestitao!

Neću nametati obavezu ocu moje ćerke

Ljiljana Jakšić Salveta: Darijin otac mi nije čestitao!

Stars -
Mi nismo u kontaktu već šest meseci. Rastali smo se jer on nije hteo da bude roditelj, to je njegovo pravo, kaže Salveta

Poznata glumica Ljiljana Jakšić u ponedeljak je na svet donela devojčicu, kaže da je presrećna i da se oseća nestvarno!Ljiljana Jakšić Salveta je zatrudnela u pedeset drugoj godini. Kaže da ćerka Darija nositi njeno prezime Jakšić, jer je poznato da se otac deteta odrekao svojih prava i obaveza. Glumica se nije s njim čula posle porođaja.

- Darijinom ocu nisam ni javila da sam se porodila. Mi nismo u kontaktu već šest meseci. Rastali smo se jer on nije hteo da bude roditelj, to je njegovo pravo i nikome ne treba nametati obavezu roditeljstva. Zato sam smatrala da ne treba da mu javim da sam se porodila, niti se on javio da čestita, a iskreno, to nisam ni očekivala. To je njegov izbor i ja ću to poštovati - kaže Ljiljana i dodaje da je presrećna.- Mnoogo mi je lepa i nestvarna. Dala sam joj ime Darija jer je dar od Boga.Vaspitaću je tako da svima daruje ljubav i dobrotu, kao što i ona meni daruje smisao života - kaže glumica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja