LJUBA ĆUTI O ĆERKI: Čabarkapu šaljem na sud!

Konferencija za medije

LJUBA ĆUTI O ĆERKI: Čabarkapu šaljem na sud!

Stars -
Izjave koje je davao u štampi, koje su mahom nesuvisle i nedostojne građanske javnosti, imaće sudski epilog, najavila je učesnica Farme

Ljuba Pantović, bivša učesnica Farme 4, najavila je danas tužbu protiv svog bivšeg dečka Aleksandra Čabarkape zbog toga što davao sporne izjave za novinare u kojima je spominjao njenu maloletnu ćerku i nju.

Naime, Pantovićeva je dans održala konferenciju za novinare i iako je najavilada da konferencija povodom priča da je njena ćerka Aleksandra (16) navodno zatrudnela sa njenim dečkom Aleksandrom Čabarkapom, ona nije o tome rekla ni reči. Ljuba je pozvala medije da bi ispričala svoju verziju ćerkine trudnoće, ali je odbila da odgovara na pitanja novinara o tome.

"Kleveta je da sam ostavila decu nezbrinutu i na ulici. Moja starija ćerka nije delikvent već učenica srednje škole. Kao glavni junaci i izvori informacija u tekstovima poslužili su Srboljub Subotić, brat mog bivšeg supruga, stric koji je, kako sam kaže, hteo da "zaštiti" svoju bratanicu prisluškivajući je. Drugi "sraman junak" je Aleksandar Čabarkapa. Njegove izjave u štampi, koje su mahom nesuvisle i nedostojne građanske javnosti imaće sudski epilog", rekla je Ljuba, koja nije htela da priča o potencijalnoj trudnoći njene ćerke na vodeći da je to " isključivo njena privatna stvar i stvar porodice".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track