Ljuba Pantović: Moja je stvar da li mi je ćerka trudna!
Foto: Nemanja Pančić

Pogovorila o skandalu, a njen bivši muž izašao iz pritvora

Ljuba Pantović: Moja je stvar da li mi je ćerka trudna!

Stars -
Pantovićeva nije demantovala da joj je maloletno dete u drugom stanju, ali će zato tužiti medije zbog tekstova o prevarama u njenoj porodici

Ostala je nedorečena.Ljuba Pantović napokon se oglasila povodom skandala koji je prouzrokovao njen bivši dečko Aleksandar Čabarkapa upustivši se u vezu sa njenom maloletnom ćerkom. Na konferenciji za novinare skrenula je pažnju na to da njihovi lični problemi ne treba nikog da interesuju. U prisustvu advokata, najavila i tužbe protiv svih koji su učestvovali u, kako kaže, dvomesečnoj medijskoj hajci na njenu porodicu.- Odgovorno tvrdim da se moja ćerka ne drogira i ne pije, niti je to činila, a njena potencijalna trudnoća isključivo je njena privatna stvar i stvar naše porodice, te time novinari, po zakonu i profesionalnim etičkim normama, ne smeju da se bave. Zato ovde više neće biti reči o tome - istakla je Pantovićeva.Bivša farmerka negira da je dve ćerke ostavila bez staranja kad je otišla u rijaliti.- Laž i kleveta je da sam ostavila decu nezbrinutu i na ulici. Moja deca imaju tri kuće, kuću mog oca, u kojoj živim, i kuću moje majke, obe u centru Beograda, te kuću njihovog oca, mog bivšeg muža, u Kaluđerici, a moji roditelji brinu o njima kad je to potrebno i kad sam ja tu. Pre ulaska na Farmu ostavila sam svom ocu štednu knjižicu sa dovoljno novca - naglasila je Ljuba.

Ljuba tuži ČabarkapuPantovićeva je otkrila odakle potiče „sve zlo“.- Sve se zasnivalo na nagađanjima i na razgovorima s dve osobe. Kao „glavni junaci“ u tim tekstovima poslužili su Srboljub Subotić, brat mog bivšeg supruga, i drugi „sramni junak“ Aleksandar Čabarkapa. Njegove izjave u štampi, koje su mahom nesuvisle i nedostojne građanske javnosti, što znači i publikovanja, takođe će imati sudski epilog - zaključila je farmerka.

Brat Srba: Karađorđe će vratiti ćerkuSrba Subotić, pre nego što je otišao s inspektorima, rekao nam je da je presrećan što mu je brat izašao iz pritvora.- Učiniću sve da Karađorđe ne pravi gluposti. On će pokušati da porazgovara sa starijom ćerkom Aleksandrom, koja već nekoliko dana nije kod kuće i pitaće je da se vrati da opet živi s njim. Čuo sam i da će bivša snajka Ljuba da me tuži, ali zato ću ja javno izneti sve stvari o njoj, a to joj se neće svideti.

Možda želim praunučeLjubina majka Dušanka verbalno je napadala novinare i ni dozvoljavala da postavljaju dodatna pitanja.- Nije etički i moralno da se zadire u našu intimu. Možda bih volela da budem mlada baka, da dobijem praunuče. Pa i ja sam mlada rađala, a i moja ćerka isto - bunila se Dušanka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track