LJUBAV CVETA: Pomirili se Vlada Mandić i Marija!

Blistali od sreće

LJUBAV CVETA: Pomirili se Vlada Mandić i Marija!

Stars -
Vlada i Marija pojavili su se na proslavi vidno raspoloženi, blistajući od sreće, a svi koji su se zatekli na licu mesta primetili su da oboje zrače posebnim emocijama", priča izvor.

Vlada Mandić odlučio je da posluša svoja osećanja, ali i razum, i pomiri se sa glumicom Marijom Petronijević. Naime, njih dvoje pojavili su se zajedno na jednoj proslavi i tako potvrdili da je ljubav pobedila, uprkos razlazu koji je trajao pola godine."Vlada i Marija pojavili su se na proslavi vidno raspoloženi, blistajući od sreće, a svi koji su se zatekli na licu mesta primetili su da oboje zrače posebnim emocijama", priča izvor.

"Iako je Marija tokom njihovog prvobitnog zabavljanja živela kod Mandića, nakon razlaza ona se iselila iz njegovog stana, otišla u podstanare, ali i pored toga što su ljubavnu vezu prekinuli, ostali u korektnim odnosima, što je rezultiralo sadašnjim pomirenjem.

Njih dvoje bili su skoro pola godine razdvojeni, čak je poznati sportista javno prošetao Anu Nikolić i Dejanu Živković, ali se po svemu sudeći predomislio i pomirio sa glumicom. Ipak, Mandić ne može da ide protiv svojih osećanja i veruje da obnovljena veza sa Petronijevićevom može da potraje. Njih dvoje su odlučili da pruže još jednu šansu svojoj ljubavi, ali su se dogovorili da još uvek svako živi u svom stanu kako ne bi privlačili pažnju medija", priča izvor i dodao da je Mandiću prioritet angažovanje u politici i sportu, a njoj voditeljski posao na pomenutoj televiziji.

"Marija i ja nikada nismo bili u svađali", rekao je Mandić.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track