LJUBAV CVETA: Prva fotka Stanije i Filipa van Farme

LJUBAV CVETA: Prva fotka Stanije i Filipa van Farme

Stars -
Starleta je na Tviter postavila sliku na kojoj sedi manekenu u krilo, želeći, verovatno, da pokaže da će njihova veza potrajati i u stvarnom svetu

Stanija Dobrojević je objavila prvu zajedničku fotografiju sa svojim dečkom Filipom Panajotovićem koja je slikana van Farme. Starleta je na Tviter postavila sliku na kojoj sedi manekenu u krilo, želeći, verovatno, da pokaže da će njihova veza potrajati i u stvarnom svetu.

Stanija i Filip Panajotović su se upoznali na imanju u Lisoviću, a već posle desetak dana su se između njih pojavile simpatije, a zatim i ljubav. Njih dvoje su se tokom 110 dana voleli, svađali, mirili, plakali, a posle završetka rijalitija njih dvoje su odlučili, kako su i rekli, da svoju vezu nastave i u spoljnom svetu.

U utorak je Filip gostovao u emisiji "Narod pita", a Stanija je bila iza kamera kako bi ga bodrila. Nakon završetka emisije su se fotografisali i starleta je prvu zajedničku fotografiju u spoljnom svetu objavila putem društvene mreže Tvitera.

U istoj emisiji, Filip je otkrio da je Stanija održala obećanje dato na Farmi da će voditi ljubav čim napuste imanje.

"Ja ću samo reći vredelo je čekati. Stvarno previše poštujem Staniju i nisam želeo da to bude na Farmi pred kamerama", rekao je Filip.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track