LJUBAV U GRANDU: Joca smuvao Topalkovu ćerku?!

Tast i zet

LJUBAV U GRANDU: Joca smuvao Topalkovu ćerku?!

Stars -
Helena je već izvesno vreme u vezi sa pevačem Jocom Stefanovićem

Čerka Milana Topalkovića Topalka (36) Helena (16) zabavlja se sa tatinim kolegom mladim pevačem Jocom Stefanovićem (23).

Naime, iako se Topalko bori protiv toga da Helena živi od muzičkog dinara i protivi se da njegova mezimica ima ikakve veze sa pevačima, Helena je već izvesno vreme u vezi sa pevačem Jocom Stefanovićem. Iako to pokušavaju da sakriju, kako otkriva izvor, tast i zet su se odali prilikom gostovanja na humanitarnom koncertu u Hali sportova.

"Topalko i Joca su stigli u isto vreme na nastup i kada su se ugledali, zagrlili su se kao da su rod rođeni. Videlo se da Stefanović svog potencijalnog budućeg tasta gleda sa poštovanjem. Odalo ih je i to što je Joca u jednom momentu Topalku obratio sa "tastom", a ovaj njemu za "zete", ispričao je izvor.

"Joca je nakon što se pozdravio sa Milanom pričao sa kolegama o tome kako uživa u vezi, a sve Zvezde Granda su se složile s tim da je dobro što mladi pevač sa ocem svoje devojke ima dobar odnos", rekao je izvor.

Topalko nije hteo da komentariše svog potencijalnog zeta.

"Neću da komentarišem privatni život svoje maloletne ćerke. To je moja privatna stvar, pa da je i moja ćerka punoletna, ja o njenom životu ne bih pričao medijima. Kada bude punoletna, zovite nju pa je pitajte. Dok ja odgovaram za nju, odbijam da pričam o njenom životu", rekao je Topalko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track