LJUBAVNO GNEZDO: Stanija se seli kod Filipa!

LJUBAVNO GNEZDO: Stanija se seli kod Filipa!

Stars -
Naći ćemo neki lep stan u Beogradu da ne bismo putovali. Pošto ćemo raditi u glavnom gradu, logično je da tu i živimo, rekla je starleta

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović, ljubavni par sa Farme, otkako su izašli da imanja neprestano gostuju po emisijima, radio-stanicama, posećuju gradske žurke i zato su rešili da iznajme stan u Beogradu i nađu se na pola puta - između Novog Sada, gde živi Stanija, i Pančeva, gde živi maneken.

"Je l' vidite kako on mene poštuje?, rekla je Stanija. Filip je otkrio da od septembra planiraju dva nova projekta o kojima još uvek ne žele da govore.

"Ponosan sam na to što je Stanija odlučila da se više ne slika, nego da započne ozbiljan posao", kaže Filip. Uskoro će početi zajedno da žive."Naći ćemo neki lep stan u Beogradu da ne bismo putovali. Pošto ćemo raditi u glavnom gradu, logično je da tu i živimo", rekla je kaže Stanija, koja ima u planu da diplomira na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu.

Dok je Filip otkrio da je oduševljen Stanijinom porodicom, mamom, bratom.

"Mene njena mama baš voli, sa Sanijem sam se sprijateljio. Moji roditelji još nisu videli Staniju. Baš me je i malopre mama zvala da dođemo samo da je vide, i zvali su nas da prespavamo kod njih, ali mi smo u Novom Sadu, tako da će upoznavanje sačekati još malo. Kada budu videli Staniju, biće im jasno zašto mi se ovoliko sviđa. Siguran sam da će je i oni zavoleti", rekao je maneken.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track