Ljubomir Perućica: Narodnjak će pobediti jer može dobro da se unovči
Foto: Ljubomir Perucica, Printskrin

Dvojica pevača u top 12 u Zvezdama Granda

Ljubomir Perućica: Narodnjak će pobediti jer može dobro da se unovči

Stars -
Od ostalih me izdvaja harizma i osmeh bez kojeg ne umem. Ove godine je mnogo dobrih vokala u „Zvezdama Granda“, svi odlično pevaju

Puca na visoko.Ljubomir Perućica je petočlani žiri oduševio pesmom „Žal“ od Šabana Šaulića, a za Kurir otkriva zašto preferira narodnjake. Pevač iz Požarevca priča o odnosu sa ostalim kandidatima, kao i vezi s pevačicom Aleksandrom Prijović.Misliš li da si najbolji i po čemu se razlikuješ od ostalih?- Ove godine je mnogo dobrih vokala, svi odlično pevaju, tako da je teško izdvojiti se u takvom okruženju! Od ostalih me izdvaja harizma i osmeh bez kojeg ne umem, a ostalo procenite sami.Kako komentarišeš ostale kandidate?- Svaki je drugačiji, svako ima neki fazon koji plasira, samo je pitanje šta će se najviše dopasti publici, koja je najvažnija i presudna na samom kraju. Nema smisla pričati o tome ko kako peva, a za buduću zvezdu, naravno, kandidat mora da poseduje sve.Zbog čega forsiraš narodnjake?- Volim to da pevam jer mi leži. Narodnjak pobeđuje jer može dobro da se unovči.Tokom takmičenja upoznao si mnogo pevača. Da li sve izgleda bajno kao na televiziji ili si razočaran?- Nisam razočaran sigurno, ali da je sve bajno, nije. Ima tu svačega, a potrebno je baš mnogo odricanja i rada da bi se stvorilo prepoznatljivo ime.Aleksandra Prijović je potvrdila da ste u vezi. Otkud vas dvoje zajedno?- Sreli smo se nekoliko puta pre nego što smo se zvanično upoznali. Prvi put smo se sreli na splavu na kojem sam pevao prošlog leta, a kasnije i na mom prvom snimanju, i tako... (smeh).Da li je to samo prolazna avantura?- Otkriću da smo zajedno više od pola godine, pa sami procenite da li je to ozbiljno ili ne.

Nije suparnikPOŽELEO BIH DA SAM NA GILETOVOM MESTUDa li ti smeta što je Aleksandra ranije bila u vezi sa Amarom Giletom Jašarspahićem?- Ljudi i dalje spekulišu o tome jesu li njih dvoje bili zajedno ili ne, ali pošto znam da su oni sjajni drugari od samog početka, nema šta da mi smeta. Poštujem ga kao i sve kolege. Svako bi poželeo da se nađe na njegovom mestu.

http://www.youtube.com/watch?v=UR96cfd5fVM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja