Logo Olimpijskih igara najavljuje napad na London?

zavera

Logo Olimpijskih igara najavljuje napad na London?

Ostali sportovi -
Dal namerno ili slučajnio tek svaka maskota ima (samo) jedno oko, slično onom koje se nalazi na Piramidi iluminata. A delovi logotipa nisu samo broj 2012: . Ako se okrene, logotip prikazuje reč “Zion”(Sion), koji se takođe video u simbolu igara u Pekingu 2008. godine

LONDON - Ljubitelji teorije zavere, dobili su novo štivo u vidu kalkulacije ili zanimljivog otkrića o logotipu predstojećih Olimpijskih igara u Londonu, kao i povezanosti masona i olimpijskog pokreta."Javna je tajna" da su olimpijski prstenovi dizajnirani od strane slobodnih zidara, te da je i osnivač modernih Olimpijskih igara, Pjer Kuberten bio jedan od "viđenijih" masona.

Evo o čemu se sad radi. Uvidom u logo Olimpijskih igara u Londonu 2012 kao i na dvema maskotama, mogu se zapaziti značajne osobenosti. Dal namerno ili slučajnio tek svaka maskota ima (samo) jedno oko, slično onom koje se nalazi na Piramidi iluminata. A delovi logotipa nisu samo broj 2012: . Ako se okrene, logotip prikazuje reč “Zion”(Sion), koji se takođe video u simbolu igara u Pekingu 2008. godine.

Iranski olimpijski komitet podneo je službenu žalbu Međunarodnom olimpijskom komitetu u vezi dizajna logotipa OI London 2012 ., dok je generalni sekretar Olimpijskog komiteta Irana na konferenciji za mediije prikazao logotip kao reč Zion (Sion) , tvrdeći da je dizajner logotipa u vezi sa nekim poznatim cionističkim organizacijama i slobodnim zidarima.

“Ovo je prvi put da se dogodilo u istoriji olimpizma. Cionisti ostvaruju uticaj u Velikoj Britaniji i na temelju naših informacija, dizajner logotipa letnjiih igara je cionist povezan sa masonskom organizacijom”, tvrdi gensek Olimpijskog komiteta Irana.

Protiv logotipa koji pokazuje reč Zion pisanu u ružičastoj boji, koji je usvojen kao glavni logo Olimpijskih igara koje će se održati u Londonu, već je protestovalo nekoliko zemalja, kao i neke britanske organizacije, tvrdeći da je pogrdan te da je potpuno nevažan i nepovezan sa olimpijskim duhom

Pored ove teme Kurir je već pisao o skandalu koji je izazvao novinar ubačen u službu obezbeđenja OI u Londonu, koji je otkrio da su organizatori Igara plašeći se terorističkog napada pripremili planove o evakuaciji stanovništva i zbog toga naručili čak 200.000 mrtvačkih sanduka !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track