LORIN: Novak je sjajan mladić, spojite me sa njim!
Foto: Damir Dervišagić

Pobednici se dopada pobednik

LORIN: Novak je sjajan mladić, spojite me sa njim!

Pop kultura -
Mislim da je Novak sjajan mladić. Čula sam za njegov humanitarni rad. Veoma je važno to što svoju slavu koristi da pomogne drugima, kaže pobednica Evrovizije Lorin

Pobednica "Evrosonga" 2012, švedska pevačica Lorin, o novom albumu i našem najboljem teniseru.

Švedska pevačica Lorin, pobednica "Evrosonga" u Azerbejdžanu 2012, došla je u utorak u Beograd kao specijalna gošća muzičkog takmičenja "Iks faktor".

Zvezda marokanskog porekla, čije je pravo ime Lorin Zineb Nora Talaui, kaže da je srećna što je u Srbiji.

"Muzičko takmičenje X Factor je velika mogućnost za talentovane ljude", rekla nam je Lorin, koja je svojevremeno u švedskom "Idolu" osvojila četvrto mesto. "Tamo sam mnogo naučila i učešće u takvom šouu zahteva mnogo rada.

Lorin sprema novi album i u šali kaže da su nevolje već na pomolu, ali i otkriva da će pesme biti mnogo agresivnije. Na pitanje da li će joj neku numeru komponovati Željko Joksimović, koga poznaje sa "Evrosonga", Lorin odgovara:"Željko je izuzetan umetnik. Ništa nije nemoguće. Ako imamo dobru pesmu i vremena, zašto da ne".

Lorin ne živi u skladu sa današnjom modernom tehnologijom i nije "navučena" na društvene mreže. Nema čak ni televizor.

"Prosto sam radoholičar! Potpuno sam u tome što radim. Ako nemam ništa zanimljivo da kažem ili pokažem, radije se ne pojavljujem, jer to nije moj stil. Imam ajped i tako proveravam inforamcije u svetu. Godinama u kući nemam televizor, jer se zaglavim gledajući ga uporno. Kao da ste hipnotisani, a sati prolaze. Postoje mnogo važnije stvari koje treba da se urade", kaže Lorin.

Na pitanje da li je zaljubljenja, Lorin kaže: "Jesam, u svoju muziku, i strastveno sam tome privržena".

Švedska zvezda ne krije da je oduševljena srpskim teniserom Novakom Đokovićem i otkriva da li joj se dopada kao sportista ili muškarac.

"Da li to pokušavate da me spojite s tim momkom? Mislim da je Novak sjajan mladić. Čula sam za njegov humanitarni rad. Veoma je važno to što svoju slavu koristi da pomogne drugima. Izuzetno ga poštujem zbog toga, kao i sve druge umetnike i sportiste koji popularnost koriste u tu svrhu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track