LOVCI NA TALENTE: Čarolija traži nove muzičke zvezde
Foto: Damir Dervišagić

Projekat produkcije „Beoton“ i Pinka

LOVCI NA TALENTE: Čarolija traži nove muzičke zvezde

Stars -
Pobednik dobija snimanje albuma za „Siti rekords“, a o njemu će odlučiti publika i žiri, u kojem će biti Leontina i Graja

Promene nabolje!Dečji muzički festival Čarolija, koji već devet godina uspešno organizuje produkcijska kuća „Beoton“ i koji je nastao po ideji estradnog menadžera i predsednika Skupštine Opštine Zaječar Saše Mirkovića, menja koncepciju. Korak napredUmesto klasičnog muzičkog takmičenja koje se uvek održavalo krajem kalendarske godine, gledaoci će od jeseni na televiziji Pink gledati emisiju „Čarolijin prvi glas“.- Audicije kreću već na leto. Format je osmišljen tako da učesnici pevaju pred stručnim žirijem, koji čine Leontina Vukomanović, Vladimir Graić i još jedna VIP ličnost, čije ime produkcija drži u tajnosti. Deca će biti podeljena u dve starosne grupe, i to učenici do sedmog razreda osnovne škole i tinejdžeri - kaže naš izvor blizak organizaciji festivala.

Audicije će biti održane u svim većim gradovima Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, a za finaliste su obezbeđene vredne nagrade.Renomirani autori- Posle eliminacionih rundi takmičenje se seli u veliki studio sa impozantnom scenografijom. Pobednik dobija snimanje albuma koji će objaviti „Siti rekords“. Pesme za učesnike i dalje će raditi renomirani domaći autori poput Bajage, Bore Čorbe, Lene Kovačević i drugih, a o pobedniku će se pitati i publika - zaključuje sagovornik Kurira.Festival Čarolija već je iznedrio neka velika muzička imena, poput Nevene Božović, Sonje Škorić i Sofije Šašić. Međutim, promenom koncepcije takmičenja o talentima i njihovom razvoju vodiće se računa od malih nogu.(Lj. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track