Loznica: Na sajmu zapošljavanja više od 150 poslova

Srbija

Autor:

LOZNICA - U Loznici će sutra biti organizovan drugi ovogodišnji Sajam zapošljavanja, na kome će 29, uglavnom lokalnih, poslodavaca Lozničanima ponuditi više od 150 slobodnih radnih mesta.

sajam zapošljavanja, loznica, milena manojlović

LOZNICA - U Loznici će sutra biti organizovan drugi ovogodišnji Sajam zapošljavanja, na kome će 29, uglavnom lokalnih, poslodavaca Lozničanima ponuditi više od 150 slobodnih radnih mesta. Direktorka lozničke filijale Nacionalne službe zapošljavanja (NSZ) Milena Manojlović Knežević je rekla novinarima da će ponuda poslovnih angažmana na dvosatnom sajmu u Sportskom centru "Lagator" biti raznovrsna.

Ona je dodala da su poslodavci izrazili najveće potrebe za proizvodnim zanimanjima, pre svega elektro i mašinskom strukom, dok će od nezaposlenih sa visokim obrazovanjem, najviše izgleda za posao imati diplomirani veterinari i ekonomisti, građevinski i mašinski inženjeri.

Prema njenim rečima, osobe sa evidencije NSZ će biti organizovane u grupe koje će, u zavisnosti od interesovanja za različite vrste posla, na sajam dolaziti u određenim vremenskim periodima, čime bi mogla da se izbegne gužva na štandovima.
- Na prethodnom sajmu, u aprilu, prijave za posao je podnelo ukupno oko 800 Lozničana, od kojih je u narednih šest meseci uspešno zaposleno 173 - istakla je Manojlović Knežević.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (3)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Aki

  Aki

  Hahahahahaha..
  Ma koga vi zezate..!?
  U Loznici ne radi apsulutno NISTA.. Ko to da zaposli..
  Carapara mozda..???

  6 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Vladimir

  Vladimir

  pa sto onda ne preporucis AKI*-ju neko radno mesto i firmu? kad kazes da ima posla, vidim svi se ubijaju radeci! ti si tipican primer DS pomracine koji ne vidi dalje od svog slinavog nosa!

  -1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Mere fiskalne konsolidacije koje sprovodi naša zemlja daće pozitivne rezultate kao u Grčkoj Tomislav Nikolić, predsednik Srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!