LOZNICA: Nožem izbo devojku pa ranio sebe dok je bežao

Stravično

LOZNICA: Nožem izbo devojku pa ranio sebe dok je bežao

Crna Hronika -
Policija u Loznici podnela je prijavu zbog pokušaja ubistva protiv mladića koji je nožem na ulici izbo svoju devojku, a dok je bežao povredio i sebe

LOZNICA - U Loznici je muškarac N. K. (25) ranio oštrim predmetom u grudi dvadesetjednogodišnju devojku, a dok je bežao, naneo je sam sebi povrede i oboje su zbrinuti u bolnici.Kako je saopštila Policijska uprava u Šapcu, na platou ispred crkve "Svete Bogorodice" u ulici Janka Veselinovića u Loznici sinoć oko 17.30 časova muškarac N.K. star 25 godina, ranio je oštrim predmetom u predelu grudi dvadesetjednogodišnju devojku.

Nakon izvršenog krivičnog dela N.K. udaljio se sa mesta događaja, a ubrzo je pronađen pored reke Štire sa vidnim povredama koje je sam sebi naneo dok je bežao.

Devojka je zbog teške telesne povrede zbrinuta u lozničkoj opštoj bolnici, dok je N.K. takođe zbrinut u opštoj bolnici, zbog lakih telesnih povreda u vidu posekotina po telu.

On će, nakon što mu povrede budu sanirane, biti saslušan u policiji, a potom i priveden u nadležnost Višeg suda u Šapcu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Višeg suda u Šapcu, u prisustvu pripadnika lozničke policije, upoznat je i konsultovan dežurni tužilac Višeg suda u Šapcu, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track