LUDAK: Tačno je, ja sam silovao kerušu!

Srbin dao iskaz u tužilaštvu

LUDAK: Tačno je, ja sam silovao kerušu!

Crna Hronika -
Meštanin Krimovice zatekao u nedovršenoj kući povređenog psa i Nedeljka M. pantalona spuštenih do članaka i zajapurenog u licu

BEOGRAD - Pušten iz pritvora.

Nedeljko M., državljanin Srbije koji se sumnjiči da je u kotorskom naselju Krimovica više puta seksualno zlostavljao 12-godišnju ženku vučjaka, priznao je na saslušanju da je silovao psa!

Kako Kurir saznaje, posle saslušanja Nedeljko je pušten na slobodu!Tužilaštvo na potezu- Prikupljeni su svi dokazi i završena je kriminalistička obrada. Budući da postoji sumnja da je Nedeljko M. polno opštio sa psom, svi spisi su prosleđeni u državno tužilaštvo, koje treba da odluči da li će pokrenuti postupak i za koje krivično delo - kratko su potvrdili za Kurir iz kotorske policije.Nedeljko M. je otkriven pošto je protiv njega prijavu podnelo udruženje Arka Montenegro. Monstruma su, prema informacijama iz ovog udruženja, u četvrtak uveče u nedovršenoj kući slučajno uočili meštani Krimovice.- Dok je psu donosio hranu i vodu, čovek koji je brinuo o životinji od kada joj je umro vlasnik ugledao je prizor koji ga je šokirao! Ženka psa je bila u jednoj prostoriji, dok je u drugoj prostoriji bio Nedeljko M. sa pantalonama spuštenim do članaka, znojav i crven u licu. U trenutku kad ga je komšija osvetlio svetiljkom koju je poneo sa sobom, pokrio je polni organ majicom - rekla je Darinka Ljubiša, izvršni direktor Arke Montenegro.Bežao niz ulicuČovek koji je zatekao jeziv prizor počeo je da viče, a zatim je otrčao do prve kuće.- Objasnio je mladićima koji u njoj žive šta je video, ali kad su se zajedno vratili do kuće u kojoj se desilo silovanje, Nedeljka više nije bilo. Videli su ga kako beži niz ulicu - ispričala je Darinka Ljubiša.O svemu su odmah obavešteni policija i veterinar, koji je pregledao životinju i utvrdio da ona ima teške povrede unutrašnjih organa.

Dolijao... Policija privela Nedeljka M.
Dolijao... Policija privela Nedeljka M.

Ne sme iz Crne GoreZABRANJEN MU POVRATAK U SRBIJUOsumnjičeni za seksualno zlostavljanje ženke vučjaka, prema nezvaničnim informacijama, upozoren je da ne sme da napušta teritoriju Crne Gore dok tužilaštvo ne odluči o sudbini postupka protiv njega.- Zasad ne znamo da li će mu na teret biti stavljeno zlostavljanje i mučenje životinja ili neko drugo krivično delo - saznaje Kurir iz crnogorskog tužilaštva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track