LUKAS TRAŽI ZAŠTITU POLICIJE: Maloletnicima je plaćeno da me isprebijaju! Bojim se za ženu i dete!
Foto: Marina Lopičić

Dva sata u policiji

LUKAS TRAŽI ZAŠTITU POLICIJE: Maloletnicima je plaćeno da me isprebijaju! Bojim se za ženu i dete!

Stars -
Reč o jednoj vrlo uticajnoj ličnosti koja se bavi politikom i drugoj koja je iz sveta podzemlja, a predstavalja se kao biznismen, apsolutrno shvatam da je ispravno što sam se odlučio na ovaj korak jer verujem u državu i policijske organe, reklao je pevač

Folk pevač Aca Lukas zatražio je policijsku zaštitu jer mu je, kako je rekao, ugrožena bezbednost. Lukas tvrdi da je maloletnicima "plaćeno da ga isprebijaju".

Prema tvrdnjama pevača, nekoliko plaćenika sprema fizički napad na njega. On je u policijskoj stanici u Ulici despota Stefana juče po podne dva sata davao iskaz o naručiocima napada, ali i o razlozima zašto je napad naručen.

Pevač je rekao policiji da se boji, pre svega za suprugu i decu, ali i za ličnu bezbednost i zatražio policijsku zaštitu.

"S obzirom na to da sam dobio saznanja da sam ugrožen na život i telo ja i moja porodica, pozvan sam u policiju da dam iskaz povodom toga. Verujući u ovu državu i sprovođenje zakona, zatražio sam policijsku zaštitu, znajući o kakvim se ljudima radi, pre svega za suprugu i decu, onda i za sebe. Imam saznanja, a ta saznanja ima i policija, da su uglavnom maloletna lica dobila unapred novac da izvrše fizički napad na mene, a to po nalogu i finansirajući ljudi s kojima sam duže vreme u sukobu i koji žele da me ocrne, da unište moju egzistenciju, karijeru, mene i moj život. S obzirom na to da je reč o jednoj vrlo uticajnoj ličnosti, koja se bavi politikom i drugoj koja je iz sveta podzemlja a predstavalja se kao biznismen apsolutrno shvatam da je ispravno što sam se odlučio na ovaj korak jer verujem u državu i policijske organe i znam da će me zaštiti kao svakog građanina ove zemlje od ovakvih napasnika i reketaša", izjavio je Lukas.

Foto: Dragan Kadić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track